Válasz: Társalgás
Halihó! 
Lia!
Ez jó hír! Na végre! 
Azt hiszem, hogy elég is volt mára a kinti munka... Idebent pedig mellőztem a létrát... talán majd holnap, vagy holnapután bevállalom?... Muszáj volt megint pihentetni...
Az jó, ha van maradék... Én is főztem nem is olyan régen krumplifőzeléket, mivel elég ritkán van, elég nagy volt a sikerem vele. Pörkölttel jól fog csúszni! ![]()
Nekem már holnap kell főzni levest és másodikat is... Egyenlőre még fogalmam sincs mit csináljak, de legkésőbb reggelre csak lesz ötlet... Lehet, hogy zöldbableves lesz, meg valami tészta... Talán krumplis?
Ilona!
Köszi a gyönyörű tulipáncsokort! Nagyon hangulatos! 
Az jó, ha együtt a család! Bizony olyankor mindig gyorsabban jár még az óra is! ![]()
Hú de bosszantó lehetett, ha elromlott a router... aztán még hibásat is kaptatok először?!! De a lényeg, hogy már a 2. jó lett! Ügyes volt a férjed!
Biztos finom volt a torta, várjuk a fotót! 
Nem a létrázástól fáj a térdem, már előtte elkezdődött... sajnos... szerintem az ízületeim vannak kikészülve... Neked mitől fájhat, tudod? 
Ancsa!
De csodás tavaszi virágokkal jöttél! Csak odaért a tavasz hozzátok is! ![]()
Akkor most nagy izgalomban vagy!... Nem ám hangosan hallgatod a rádiót, vagy a tévét, hogy meghalljad, ha csöngetnek! 
Akkor lesz megint kiadás, nem olcsó a kipufogó csere sem...
Nekem le van mentve a vírusellenőrző, de talán még a "Találtam egy érdekes oldalt" topikba is beírhatjuk. ![]()