Szervusztok!
Pfúúúú de jó itthon,ma korábban jöttem,Laci a közelben volt,egy ismerősünknél,onnan jött a céghez,és onnan jöttünk együtt haza,őt közben még az idősebb főnökömmel is összefutottunk,Ő akkor ment be a céghez.Apa -fia cégmegálltunk beszélgetni,Laci náluk otthon már többször dolgozott ezt -azt,szeretik,meg engem is, mert bárikor szükség van rám,mindig megyek segíteni haza is!
Már félúton bizony nagyon meleg volt,szinte vonszoltuk magunkat hazafele...nem is értem,tényleg régen is voltak nyarak,meg extrém melegek,de akkor valahogy meg sem kottyant...sajnos a városunkból nagyon sok fát kivágtak,megszöntettek zöldövezeteket,és mindent betonoztak,járólapoztak,az meg visszaveri a forróságot...szerintem vidéken nincs ilyen rettentő hőségérzet ,mint itt benn a városban,plusz rengeteg az autó és a hatalmas tömbházak..minden felerősíti a nap melegét..Ültettek persze új fákat is,de azok még kisik,jóformán árnyékot sem adnak,vagy 10 év múlva lesznek megfelelő árnyékadók.
Itthon hirtelen sütöttem bacont,arra ütöttem tojást,hogy enni tudjunk valamit gyorsan,kovászos uborkával.Van ugyan fagyasztva is több minden,de most ezt kívántuk,hamar kész is volt,finom is volt!Később még fagyit is eszünk.Holnapra én is szertnék venni dinnyét,meg is beszltük,hogy találkozunk itt a közeli zöldséges előtt mikor jövök haza és bemegyünk venni egyet,Laci hozza a húzóst,nem cipeljük,8-10 kilósak...
Holnap majd főzök,vagy vasárnap,megint több mindent,a következő hétre is.
Ma már pihenés lesz,ma is létráztam eleget a cégnél,de olyan szépek az ablakok,soha nem volt ilyen azelőtt!