Sziasztok! Jó reggelt! Kedd van. Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Lia!
Épp csak elkerültük egymást este!
Mi is a mag nélküli dinnyét szeretjük, majd figyeljük, hogy kapható-e már itt is. Finom vacsorátok volt! 
Jó vásárlást mára! ... Mi is elugrunk pár dologért, de nem akarunk nagyon sok mindent venni most... Amikor ott lesznek a gyerekek, akkor is lesz szabadság pár napot?
Ilona!
Jó, hogy bekukkantottál még Te is este! Akkor mára sikeres ügyintézést!
Finomakat sütöttél a gyerekeknek! Én ma fogom a maradék lángos tésztát délre kisütni kettőnknek. A nagy fiam ma Pesten dolgozik, Ő ott ebédel.
Akkor megtörtént a közös névnap és szülinap ünneplés egy a 2 családdal! Nagyon sokféle finomság készült. Kellemesen telhetett az idő! Főleg éjszakai fürdés is volt! A levegő most kedvező is ehhez! De jól tetted, ha már annyira fáradt voltál, hogy bementél lepihenni. 
Na és még a vasárnap is elég hosszúra nyúlt... de most, hogy magatok vagytok, lecsendesedett a ház...
Jó sokat dolgoztál tegnap, szerencse, hogy tudtatok pihenni és aludni is egy kicsit. 
Éjjel most 10 óra után hallottam a vihart, esett is az eső, de rövid ideig csak... Azért egyszer felébredtem még, hajnalban 2 órakor... aztán utána még sikerült elaludni 5 óra után ébredtem. Majd mind a ketten felkeltünk és lejöttünk. Ma is meleg várható... Természetesen lesz ebéd utáni pihenő, az nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra...
Ma már kell főzni levest, karfiol lesz... Aztán a lángostészta maradékot kisütöm, ez elég is lesz. De majd darás tésztát is készítek, az jó lesz uzsonnára, vagy vacsorára majd.
Kellemes most odakint a levegő. Jelenleg 18 fokot látok a kinti hőmérőn. Majd délutánra pedig 28-32 fokig emelkedhet ma is a hőmérséklet... A szél most nem fúj, eső mára nincs jelezve. A nap már süt, meleg várható, ezért kora reggel kell szorgoskodni odakint, de ma boltba is megyünk a reggeli után...... de idebenn lehet szorgoskodni majd...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig: