Válasz: Társalgás
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,410 2,411 2,412 2,413 2,414 … 2,574 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Ébresztő!! Mindenkinek legyen nagyon szép a mi napja is! 
Éjszaka most is volt 1-2 rövidebb megébredés...aztán jól elaludtam, 6 óra előtt pár perccel ébredtünk mindketten. Majd felkeltünk és lejöttünk. Természetesen lesz ebéd utáni pihenő, az már elmaradhatatlan...
Ma már kell főzni, zöldbableves lesz és sütök lángost... de venni kell élesztőt, mert az elfogyott...
Jelenleg kellemes a reggel, 15 fokot látok a kinti hőmérőn. Majd délutánra pedig 29-34 fokig emelkedhet ma is a hőmérséklet... A szél most nem fúj, eső mára nincs jelezve. A nap már süt, szép idő várható.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok.
Ebéd utáni pihenő van, délelőtt kidolgoztam magam.
Az ablakokat megpucoltam, plédeket mostam, közben főtt az ebéd, legényfogó leves készült, sütöttem pudingos túrós sütit. Holnap majd kacsacombot sütök.
Margitka.
Nagy munkában voltatok, szép lett biztosan. Mindig van mit csinálni a családi háznál. Aranyosan megismer már Hanna, aki ma 9 hónapos, Isten éltesse.
Ancsa.
Részvétem Ica barátnőd testvére halála miatt.
Tegnap egy vígjátékot néztünk meg, Zsombor kapott kupont, 1 fő ingyen mehetett moziba. Násznaposok a címe, kikapcsolódásnak jó volt.
Hozok egy kis kóstolót.
Szia Lia!
Nagyon ügyes voltál!
Az ablakokkal előbbre vagy, én csak délután mostam, de nem mindenhol, hétfőn folytatás következik...
Megnéztem a levesed receptjét az oldaladon, finom lehet! A sütid is nagyon guszta.
Mi is alaposan kidolgoztuk magunkat. Én a reggeli után bekevertem a lángos tésztáját, aztán kimentem a kertbe. Mivel szépen látszott az uborka, bekapáltam, kigazoltam... A cékla is kibújt, azt is bekapáltam... aztán a fekete retket próbáltam gyomlálni, kapálni, de abból nem sok búj elő, de a gaz olyan sűrűn, mintha azt vetettünk volna oda... így azt abba is hagytam.. Igaz, hogy már majdnem 11 óra volt...
Gyorsan bejöttem és megfőztem a zöldbablevest, és délre kisütöttem a lángosokat, azért egy kevés tésztát hagytam, azt beraktam a hűtőbe, majd a jövő héten jó lesz valami mellé...
Ebéd után pihentünk, most is sikerült egy picit szundítani a tévé mellett...
De aztán erőt vettem magamon, és a konyhába meg az étkezőben is lemostam az ablakokat, ajtókat....
Lent mindenhol felsöpörtem, felmostam és most gyorsan még lezuhanyoztam odakint... De már éhes is lettem...Készülünk enni... ![]()
Maradt még lángos és sajtos rúd is, az tegnapról... ![]()
A férjem pedig míg én kint szorgoskodtam összedobott egy tiramisut babapiskótával és növényi tejjel...
Vacsi után teszteljük. 
Hú nagyon finom volt a tiramisu a tejszínhabbal! A férjem aszalt datolya darabokat is rakott bele, nem rontotta el! ... Természetesen én növényi tejszínhabot vertem fel magamnak hozzá. Holnapra is maradt bőven... ![]()
Az öntözés is megtörtént. Mára elköszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Ébresztő!! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Az elmúlt éjjel most csak egyszer ébredtem meg, hajnali 2-kor... de után már csak keveset tudtam aludni... hajnali 4-kor már mindketten fel is ébredtünk, és beszélgettünk.Természetesen Hannát emlegettük. Majd mindketten felkeltünk és lejöttünk. Úgy tervezzük, hogy lesz ebéd utáni pihenő, az már elmaradhatatlan lett számunkra...
Ma már kell főzni, Húsleves lesz és töltött paprika, amihez főtt krumplit is főzök...Maradt tegnapról tiramisu, ezért ma nem sütök... meg fagyi is van bőven.
.
Nagyon kellemes most odakint a levegő. Jelenleg 20 fokot látok a kinti hőmérőn. Majd délutánra pedig 31-35 fokig emelkedhet ma is a hőmérséklet... A szél most nem fúj, eső mára nincs jelezve. A nap már süt, szép idő várható.... túl meleg, ezért kora reggel kell szorgoskodni...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!

Szervusztok,szép vasárnapot mindenkinek!
Én nem aludtam jól,többször megébredtem,nyugtalanul aludtam,hajnal fele már nagyon kellett kimennem és azt álmodtam hogy egy fürdőszobában járok,de le volt takarva a mosdó,meg a kád,valami ponyvával és a kettő közt volt a wc..de minden piszkos volt és felemeltem a ponyvát,és a lefolyóból méhek rajzottak elő,meg hangyák mászkáltak mindenhol,fel is riadtam megint,persze nagyon kellett wc-re mennem...jó hogy nem használtam álmomban azt a piszkos fürdőszobát! ![]()
Azért is aludtam nyugtalanul,mert holnap már mennem kell dolgozni és olyan rossz,hogy vége a jó kis szabadnapoknak..de jovő hónapban megint kiveszeke gy ilyen hétvégét,elvégre több napot sehogy nem tudok,ennyit még behozok benn a cégnél,fúú mi fog várni rám holnap!!
Tegnap miután hazaértem,kicsit pihentem,Laci is,hiszen ő Keresztesig ment biciklivel,eléggé elfáradt...utána készülődtünk,mert mentünk a kiállításra,amit a másod-unokatestvérem felesége munkáiból tartottak, Ez volt az első önálló kiállítása.Elég mellbevágó volt első látásra,harsány és sötét színek,ijesztő figurák,de a megnyitó beszéd után,újra megnézve a festményeket,teljesen más szemmel láttuk!Beteszek párat a topikomba.
Elég sokáig ott voltunk,mert sok ismerőssel találkoztam,mindenkivel beszélnem kellett...
Ma nehezen keltünk,kómásan..de aztán belevetettük magunkat,sütöttem csirkecombokat, egy kenyeret,raktam el sült paradicsomszószt,és sütöttem egy sütit is.Átültettem virágokat,Laci a padláson rámol,készíti a helyet a feljáró építéséhez..Mostam is két adagot,Laci talált fenn két fürdőköpenyt,apué és anyué volt,megtartottam őket,nem használták,de ott lógtak a fürdőszobaajtón,annak idején felpakoltuk a padlásra,nem volt lelkierőm foglalkozni velük...most kimostam mindkettőt,jó vastag frottir fürdőköpenyek,majd talán befogjuk télen ..
Nálunk is kimelegedett,majd most már pihenősre fogjuk ,és a délután további részében,tv-zünk..
Sziasztok.
Kellemes délutánt kívánok én is.
Délelőtt egy kicsit a kertben dolgoztam a virágokkal, volt amit át kellett ültetni.
Ebéd után pihentünk, finom lett minden.
Margitka.
Mennyi finomságot készítettetek tegnap. A kertben is sokat dolgotál.
Nálunk gyorsan elfogyott a tegnapi süti, de lesz ismétlése mert mert nagyon finom.
Ancsa!
Lehet a tegnapi kiállítás hatására álmodtál olyanokat.
Nekem még 1 hét van a szabiból, de gyorsan eltelik az is sajnos.
Most is volt egy kis munka, reggel is bemegyek, azért még könnyebb mint télen volt.
Szia Ancsa!
Hú most olvasom, hogy milyen rossz álmod volt! .. Rengeteg a darázs és a méhe erre is, sőt a hangyák is nyüzsögnek...
A szabadság után nehéz is az újra kezdés a munkába járásra... ezzel én is így voltam mindig.
Akkor gondolj arra, hogy lesz még szabadság, és nyugalom...még ha dolgozol otthon akkor is az más!.. De ha Te nem dolgozol, akkor nincs helyettes, aki csinálja a munkát?
Érdekes lehetett a kiállítás.. mindjárt a topikodba is benézek! Mindenesetre jó hosszú volt, ha még sok ismerőssel is elbeszélgettél...
Ma viszont nagyon sokat dolgoztál megint, jól előre főztél, sütögettél is.
Ennyi idő után talán már más érzés a 2 fürdőköpeny látványa.. Télen, ha hideg lesz, biztos sokat lehet használni. ![]()
Mi ebéd után ma is pihentünk, és megint elszundítottunk legalább 1órát. De jól esett nagyon...
Aztán fél 4 körül átmentünk a fiammal a kertjébe, mert sok cickafark kivirágzott. Ez nagyon hasznos gyógynövény. Ezért nagy részét levágtuk, és jó meleg sötét helyen felkötöttük száradni...
Majd még lesz belőle... egy kisebb adagot, ami rövidebb azt papír dobozba tettem, majd forgatom, és ha teljesen kiszáradnak, papírdobozban tároljuk télre...
Most már mi is csak pihenünk.... és a fürdés után tv nézés lesz még itt is....
Szia Lia!
Épp kezdtem írni Neked, amikor bejelentkeztek a gyereke a neten! Egy elég hosszú ideig jó kedve volt Hannának, aztán amikor lrzi az időt, hogy fürödni kell,, már nyúlt a cumijáért... és utána eléggé nyűgös lett... ekkor el is köszöntünk...
.
.
Így most tudom folytatom az írást...
Elhiszem, hogy elfogyott minden, nagyon guszta is volt a sütidről a fotó! ![]()
Jól tettétek, hogy Ti is pihentetek az ebéd után! Ez már nagyon kell nekünk is. 
Na és még holnap is bemész a munkahelyedre... a szabi alatt?! ... aztán egykettőre le is telik....
Sziasztok! Ébresztő!! Hétfő van. Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Az elmúlt éjjel most is csak egyszer ébredtem meg, hajnalban 2 órakor... aztán utána még sikerült elaludni 5 óráig. Majd mindketten felkeltünk és lejöttünk. Ma nagyon nagy meleg várható... Természetesen ma is lesz ebéd utáni pihenő, az nagyon kell, elmaradhatatlan lett számunkra...
Ma nem kell főzni, mindenből maradt tegnapról bőven...
Nagyon kellemes most odakint a levegő. Jelenleg 18 fokot látok a kinti hőmérőn. Majd délutánra pedig 35-38 fokig emelkedhet ma is a hőmérséklet... A szél most nem fúj, eső mára sincs jelezve még. A nap már süt, túl nagy meleg várható, ezért kora reggel kell szorgoskodni odakint, de csak 10 óráig... de idebenn is van bőven teendő... amennyit bírunk elvégzünk.
Már a mosógép dolgozik, ma a szivacsos ülőpárnákat mosom ki, amiket a teraszon használunk. 6 van belőle.... Jó nagyok,így csak 2 fér bele egyszerre a gépbe... ezért 3-szor kell majd mosatni... 
Lapok Previous 1 … 2,410 2,411 2,412 2,413 2,414 … 2,574 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás