Sziasztok!
Mindenkinek szép délután kívánok!

Nem vesztem el, csak rengeteg minden közbe jött. Hétvégére itthon voltak a gyerekek, ezért nem volt időm jönni. Nagyon szép hétvégénk volt, de ilyenkor szinte rohan az idő. Tegnap egész nap úton voltunk annyi sok intézni valónk volt. Délutánra meg megint sikerült munkát találni! Elromlott a netünk, vagyis a router, ezt csinálta a férjem. Délután bementünk Miskolcra venni egyet, jó sok időt eltöltött vele a férjem, hogy beüzemelje, aztán csak vissza kellett vinni, mert nem volt jó. Hoztunk egy másikat, azzal is sokat kínlódott, de ma délelőttre sikerült beüzemelni. Most még a telefonokat és a tv-t kell hozzá igazítani. Még dolgozott vele addig én nem tudtam géphez jutni.
Készült a tortáról kép majd hozom megmutatni, csak ki kell választani és felrakni.
Margitka! Nagyon sokat haladtatok a kertben, már talán mindennel készen is vagytok. A tértem nekem is fájt tegnap éjszaka, de szerintem ez az idő zavart be nekem, mert reggel még a fejem is kezdett fájni egy kicsit. Te biztosan megerőltetted a létrázáskor azért fáj.
Szépen haladsz a takarítással is, nagyon belehúztál!
Lia! De jó hogy egyre kevesebben vannak már. A fiadék biztosan jól érzik magukat, mikor jönnek haza?
Ancsa! Boldog névnapot kívánok apukádnak, jó egészséget mellé!
Klárika! Tündériek lehetnek már az unokák! Jó sok kolbászt gyártottatok, volt vele munka bőven! De nagy a család el is fog fogyni!