Válasz: Társalgás

Szervusztok!
Tegnap hosszú,fárasztó npom volt..ma szintén...csak ebédeltünk,és eldőltem,mint egy zsák,ráadásul felhősödik is,esőre áll,de nagyon fülledt meleg van...amint hazaértem,épp csak leültünk Lacival egy kávéval,hogy meséljünk,ezt így szoktuk délután,,egy nagy csörömpölés...Mimó felugrott a ház falán lévő virágládára és leverte az egészet,kövirózsák voltak benne,meg egy másik fajta pozsgás,,mind kiborult,sok összetört...jó hogy a láda nem,de a sok föld kiszóródott belőle,kezdhettünk takarítani...meg visszaültetni,amit lehetett,aztán láttuk,hogy egy óriási szöcske tévedt az udvarra az után ugrott volna...
Közben a héten én is úgy kértem,hogy csütörtök,pénteken had legyek szabad,kivettem két szabadságnapot ,így a hét végével lesz egy kicsit hosszabb.
Nálunk két napja,nagyon meleg,fülledt idő va,ma is befelhősödött,azt hittük esni fog,de végül kisütött a nap...Ma még egy turiba is bementem,mert láttam a kirakatban egy szép kis ruhát,a próbababán,pont jó volt rám,meg is vettem,gyorsan ki is mostam ,mert szombaton egy kiállításra megyünk,arra szeretném majd felvenni.Vagy nem..még meglátom,kb háromszor át szoktam öltözni mielőtt eldöntöm, hogy na ez jó...
Minden esetrema már csak pihenek,mert ebéd közben is megjártam,mikor kitálaltam a húslevest,jó forró volt és a tányér szélén hozzáért az ujjam,és úgy megégette a forró húsleves,hogy hólyag lett rajta,na mondom én ma már nem csinálok semmit,lesérültem...