Szervusztok,pfúúú,most jöttünk fel a Várból...
Persze reggel voltam dolgozni,utána haza,kicsit pihentem és mentünk is le,kb fél 3 kor...és 6 elmúlt mire feljöttünk,a programok persze egész nap mennek,késő éjszakáig.Tűzzsonglőrök is lesznek mikor besötétedik,de most is sok mindent láttunk,párbajokat,csatajelenetet,páncélos lovagokat,középkori zenészeket,zsonglőrt,lovakat,sólymokat,meg is símogattam,sőt kaptam egy szép baglyos gyűrűt is,Laci lepett meg vele,elbeszélgettünk sokakkal a résztvevők közül,Laci nagy érdeklődést mutatott a fegyverek iránt,kézbe is vehette őket,eszmét cseréltek a különböző fegyverforgatókkal,a sátraiknál,ahol kiállítások voltak,volt török sátor,spanyol gárdisták,római gladiátorok,hajdúk,egyszerű pórnép és nemesek is.Kovácsok,fonók,bőrdíszművesek,fafaragók,gyógynövényes sátor,lehetett gerejt dobni célba,meg íjászodni,gyerekeknek külön programok,lengyelek,csehek,magyarok,dánok,svájciak,meg persze az ország különböző városaiból résztvevők...fúúú forog a fejem,lövések dördültek itt -ott,zene szólt, kardok csörömpöltek,a korabeli emberek sétáltak fel-alá,szépséges ruhákban,bográcsban főztek,sört is csapoltak,a vár belső udvarán meg folyt a vásár,és enni,meg inni is lehetett...
Jól elfáradtam,elég meleg is volt,de már korántsem annyira ,mint tegnap.Rakok be fotókat a topikomba!