Imént voltam kinn én is,beszedtem a ruhákat,minden megszáradt máris!Végül is nem lenne ez olyan elviselhetetlenül meleg,tavaly rettenet volt a hosszan tartó kánikula,még éjjel sem ment le egy picit a hőmérséklet.A gond az ,hogy a napon egyszerűen éget,nem hogy meleget ad!Nem is tudok a napon lenni egy kicsit,mert égeti a bőröm...nem is lenne melegem amúgy,35 fok van árnyékban,csak szerintem a nap uv káros sugarai olyan erősek idén,hogy pillanatok alatt leéget mindent..ez a probléma,mert az ózonréteg már nem véd minket,ahogy kell,annyira el van vékonyodva...erről pdig mi emberek tehetünk...hamarosan nappal nem is lehet majd kimenni a házból csak éjszaka...ki tudja milyen világ vár ránk,amerre nézek minden sárga a városban és száraz...mennek a locsolók reggel mikor megyek dolgozni,ahol éri a víz. ott zöld a fű,de mindenhol máshol száraz,sárga ,kiégett...Nálunk meg amúgy is gsok a beton a városban,akkora területeken kell átvágnom,ahol csupa térkő minden,semmi árnyék nincs..nem is értem minek raktak oda padokat...télen nem ül rajtuk senki,nyáron meg a tűző napon nem lehet bírni ott ülni.Valamikor ezeken a nagy üres tereken mindenhol fák voltak,csupa zöld volt a város,hatalmas a park..most évek óta készülnek a parkot átépíteni,rendbetenni,a pár éve volt szélvihar lefektette a fele parkot,azóta kivágták a legtöbb fát és úgy áll kopaszon...volt egy jó kis szökőkutunk is a parkban,évek óta üresen áll,nem működik ,pedig olyan jól eső volt elmenni mellette ,mikor meleg volt,körülötte mindig hűsebb,párásabb volt a levegő és ott is voltak padok mindkét oldalon a tuják alatt,igazán kellemes volt üldögélni még nyáron a nagy melegben is.
Margitka!
Jó kis napotok lesz,gondolom már várjátok a találkozást,készülsz valami finomséggal?
Lia!
Végre jó is egy kicsit lazítani,nagyon húzós heteim voltak,de most délutánonként én is kicsit szoktam szunyókálni,olyan jól esik!Jól tetted,hogy pihentél Te is!