Szervusztok!
Ma jó kis rövíd napom volt,jó volt hazaérni,mert reggel elég hűvös volt de hazafele már nagyon is kimelegedett,siettem is,de közben piacra kellett bemennem,mert elkopott a söprűnk és kellett egy új.Közben a henteshez is benéztem nagyon sok akció volt,karajt vettem ,meg császárszeleteket és bélszínt,meg finom füstölt szalonnát is.
Aztán itthon sütöttem rántotthúst és megkóstoltam a szalonnát,nagyon finom.
Laci mesélte,hogy mikor kiment locsolni talált az utcai virágtartónk mellett egy zacskóban ,két barna banánt,egy gránátalmát meg pár szelet kalácsot,valaki odabiggyesztette...na én itthon szépen visszanéztem a kamerát és gyönyörűen látszott,hogy a szomszédban működő cégnél dolgozó nő jött autóval,majd mindenféle szemetet hajigált a szembeni kertbe is,meg odarakta ezt a szemetet is a mi virágtartónk mellé...na fogtam a csomagját és odatettem a cég ajtajába,majd ha kijön,találja meg!Micsoda dolog ez, hogy ideszemetel más ablaka alá?Le is rögzítettem a fotót,ha szól valamit,meg is mutatom neki!Ez már pofátlanság!Laci persze békésen felszedte és bedobta ami kukánkba,na én meg kiszedtem,ha az a nő volt olyan szemtelen,akkor én is!Állandóan szedegetjük össze a szemetet mások után!Ez meg mindig itt parkol ráadásul az ablakunk előtt,aztán most már még ide is szemetel?
Ma már csak pihenünk,próbáljuk ezeket a kánikulai napokat átvészelni..
Margitka!
Jobban van már a karod?Lehet hogy allergiás vagy a csípésre,azért múlik olyan nehezen?