Válasz: Társalgás
Sziasztok újra!
Ancsa!
De finom gofrit hoztál gyümölcsökkel a kávé mellett! Meg is kívántam... de most ettünk épp melegszendvicseket a férjemmel. enni nem tudnék...
Nagyon jól teszed, ha sok vizet iszol! Képzeld én is sokszor iszok vizet, mert tulajdonképpen a szomjúságra is az a legjobb!... de mindig eszembe jutsz, amikor iszom, mert már sokszor emlegetted, hogy beírom reggel a fontosságát...
Szépek lettek a lekvárok! Milyen finom is tud lenni! Szerencsére nekem nem csak tavalyról, de az előző évekről is vna maradék. ![]()
Nálatok sokkal jobb áron adják a sárgabarackot.... Itt 1990,- Ft kilója sajnos... az nekem sok...
Szeretünk is itthon lenni a férjemmel. Olyan jó a kertben pihenni... ha nincs ilyen hőség... ilyenkor pedig örülünk annak, hogy a házhőszigetelve van, és a klímákat is felváltva kapcsoljuk be, az ajtók nyitva, így idebent is nagyon kellemes a levegő! .)
Akkor a hétvégén szuper napok lesznek az ünnepek alatt a Várban! Biztos klassz lesz! ![]()
Lia!
Gondoltam arra, hogy Te is fogsz nosztalgiázni! Jó volt nekem is visszanézegetni pár fotót! 
Mi a mai délutánt a férjemmel pihenéssel töltöttük... vártuk, hogy jelentkezzenek a gyerekek a neten... Mert ma mentek először el közösen nyaralni a kis Hannával. Fél 4-kor már jöttek a fotók, majd a jelentkezés is. Aranyosan mosolygott Hanna most is!
Tulajdonképpen azért mentek Tiszafüredre, mert szombaton lesz egy Tisza-tó körüli körben egy váltófutás.. Ebben vesz részt Bogi is, Ő nagyon szeret futni.
Majd vasárnap utaznak haza Perstre...
Most itt vannak a gyerekek: Tiszafüred - Nádas Panzió