Válasz: KEDVENCEK
Margitka!
Először én is itt kezdtem az olvasást, tüneményes a kis Hanna-
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Margitka!
Először én is itt kezdtem az olvasást, tüneményes a kis Hanna-
Lia!
Én is! Meg a számítógépemen is Ő van a háttérképen.
Ezt a képet is még kora reggel kaptam.
Nagyon figyel valamit, tündéri.
Nekem a telefonom képernyőjén vannak az unokák.
Lia!
Akkor mindig Veled vannak az unokáid, ha ott vannak a mobilon!
Én a számítógépemet többet nézem... a telefont nagyon ritkán használom... Tulajdonképpen akkor, ha vásárolni megyek, viszem a telefont az applikációk miatt... ha nem felejtem el... Na meg ha fodrászhoz megyek, akkor is nálam van...
De majd választok ki képet, és rárakatom a fiammal.
Hanna tegnap kétszer is volt sétán, már a sport babakocsijában...
Mivel mindig korán ébred, az első etetés után kora reggel, már 7 órakor elindultak az új légiós sapkában!
Na és kapott szemüveget is, amit még le-leszedegetett! A cumi is kellett, mert ebéd után is elalszik még mindig egy kis időre.
Margitka!
Nagyok kis vagány Hanna a sapkában és a szemüvegben.
A társalgás topikban már ígértem, hogy rakok be pár fotót. Most ezt megteszem:
A héten hétfőn reggel már 8 óra után ide is értek a gyerekek, és szombaton ebédnél egy kicsit ünnepeltünk. Majd utána pakolás, és indultak Pestre a gyerekek.
Boginak kérésére mirindás tortát készítettem.
Hanna is kapott enni Gábortól.
Szép nyugodtan üldögélt mellettünk Hanna a babakocsijában.
Ez a kép még kedden készült, de annyira cuki, amikor szólunk, kedvesen mosolyog!
Margitka.
Nagyon édes Hanna, mindig mosolyog.
Bogi is boldogan fújja el a gyergyát a tortán, finomat készítettél Neki. Köszi a képeket.
Margitka!
Nagyon helyesek együtt a gyerekek! A menyed szép és finom tortát kapott!
A kis Hanna unokád milyen sokat nőtt! Nagyon kis cuki, mosolygós!
Azért tud Hanna komoly is lenni, de szerencsére valóban nagyon sokat mosolyog. Bogi és Gábor is sokat foglalkoznak Vele, imádják, ahogy mi is!
Megigértem, hogy rakok be pár képet a pénteki napon eltöltött együttlétről:
Épp pár perccel előbb aludt el, ahogy odaértünk a férjemmel. Aludt is 1 órát. Addig kirakodtuk a cuccokat, amit vittünk, és beszélgettünk...kipihentük az odautat... ami tulajdonképpen nem is volt fárasztó, mert pontosan 1 óra alatt értünk hozzájuk.
Itt az ébredés után épp a gyümölcsös etetés kezdődött. Aranyosan ül az etetőszékben, persze még be kell kapcsolni az öveket. Édesen várja a kanálkában a körtét, épp azt kapott... és rögtön tátja is ki a kis száját!
Hamarosan összehaverkodtunk,és már a járókában az ölembe vettem.
Minden érdekli a kicsit. Kapott egy kis szőnyeget a járóka közepére, mert csúszós volt... így már jobban tud haladni benne... Érdeklődve néz a szőnyeg alá is...
Édesen figyelt, amikor kiléptem a járókából...
Olyan cuki volt!!!
Nem szeret maga maradni még akkor sem, ha ott vagyunk a nappaliban... Nagyon igényli a foglalkozást... Meg már kezdett is újra fáradni, álmosodni. Szereti az éneklést és ha táncolnak Vele...Én ki is vettem és Ő édesen hozzám bújt, már a kis fejét is odahajtotta a nyakamhoz.
Margitka.
Köszi a képeket, tüneményes a kis Hanna baba.
Aranyosak vagytok együtt, látszik a boldogság.
Milyen hamar fejlődnek,formálódnak a picik,rengeteget változnak hetek alatt..Jó kis duci lábacskái vannak,tele van energiával!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK