Válasz: Társalgás
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Este tegnap sem öntöztem, de mostanában ezt reggel csináltam... Viszont holnaptól újra este fogok öntözni... Talán így jobb is a növényeknek...
Éjjel kicsit jobban aludtam végre... Ma azonban fél 5 óra körül ébredtünk fel reggel, majd fél 5-kor már jöttünk is le...
Korán akarunk főzni, van teendő délelőttre megint.
Ma kell főzni levest, bár bableves is maradt, de az a maradékot eltettük a fagyaszószekrénybe. Mivel palócleves a rendelés, az lesz, azt nagyon szeretik a gyerekek is.... tulajdonképpen Ők kérték. A második rizses hús lesz friss salátával! Aztán fagyi is van a fagyóban. Tegnap délután pálcikást ettünk is. Sütök ki sajtos rudakat is, az első tepsivel már be is raktam a sütőbe sülni... ![]()
Jelenleg 15 fokot látok a kinti hőmérőn. Majd délutánra pedig 27 fokig emelkedhet ma is a hőmérséklet. A szél most nem fúj, nem esik az eső... nem is várható... de legalább enyhült a levegő 1 picit... Öntözni viszont muszáj lesz megint...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig: