Válasz: Társalgás

Szervusztok!
Ma végre van egy kis időm benézni,tegnap olyan hülye napom volt,teljesen kómás volt a fejem,nagyon nyomott voltam,fájt is néha,délután épp csak a lecsós tarját megcsináltam,tarhonyával,ettünk és beájutam estig...olyan kába volt a fejem egész nap,mintha nem is aludtam volna éjjel...az este meg miután visszafeküdtem,picit néztem csak a Kincsvadászokat,elaludtam,hát arra ébredtem hogy a szomszédban porszívóznak...éjjel fél 1-kor!!Rettentő idegesítő volt,ki-be kapcsolgatták,jó félórát porszívóztak!Nem tudtam volna elaludni aztán!
Ma meg mire bementem reggel,azt láttam,hogy kipakolták a könyvelői irodát,át kellett ma költözzön egy kisebbe,a nagyból meg majd gyűléstermet akarnak csinálni...volt annyi rámolni valóm,ablakmosás,hurcolászás,a virágokat át kellett pakolni,a fiúk hordták le a bútrokat,íróasztat,a rengeteg aktát,dokumentumot..pfúúú,még holnapra is maradt tennivalóm,mert ma még volt délutáni műszakom is,holnap is lesz,nem sok időm marad pihenni,szombaton a másik cég,vasárnap vendégeink lesznek..hétfőn kezdődik minden előlről...úgyhogy ma pihenek,amennyit tudok...
Lia!
Jú a kedvencem a dobos nekem is!De a másik torta is tökéletes,nagyon nem tudom melyiket is enném most szívesebben! Nekem is csak az fáj,hogy nem láthatják mit sikerült a házból kihozni,apu mindig mondta is,tudom, hogy te meg fogod csinálni,de én azt már nem fogom látni...
Margitka!
Én is most találtam cucc vászon cipőt a neten,nagyon azt hiszem meg is fogom rendelni!
Ma kifogtam fagyit akciósan ,vettem is két dobozzal,legyen itthon elég...még maradt főzve tegnapról,ma nem is foglalkoztam a konyhával.Még két szelet torta is van...