28,669 2025-06-10 18:12:44 Utoljára Lia szerkesztette (2025-06-10 18:14:13)
28,670 2025-06-10 18:18:08
Válasz: Társalgás
Kukucs...
Na most már én is bekukkantok egy kicsit....
Ilona!
Nagyon szépen köszönöm a névnapi jó kívánságokat! 
Látom, hogy Ti is jól le vagytok foglalva az elintézendőkkel.... De majd lassan minden összejön! ![]()
Finomat készítettél ebédre! ![]()
Ma is volt teendő, boltba is voltam, mosás is volt, épp most szedtem össze a száraz ruhákat. Ma sütöttünk a férjemmel együtt megint sajtos tallérokat. Ezt mindnyájan szeretjük, és előre lehet elkészíteni....
Lia!
Ó de sajnálom, hogy nem úgy sikerült a tortának a piskótája, ahogy szerette volna Zsombor! De a somlói is nagyon finom tud lenni! Hogy mennyire repül az idő! Már 16 éves lesz!?! Én már most kívánok holnapra nagyon boldog születésnapot Zsombornak!
Legyen még nagyon sok szép születésnapod! 
Igen, én is így vagy Hanna reggeli köszöntésével! Az egész napomra hatással van! 
Ancsa!
Finom tortával jöttél! 
Köszönöm a névnapra kívántakat! Aranyos vagy! 
Finom tud lenni a friss kenyér! Valamikor mi is így ettük... de már én nem merem...
Ügyesen előkészültél a holnapi ebédre...
Tegnap hármasban koccintottunk, és ettünk a gesztenye kockából, most szeletekre vágtam fel.
Hoztam kóstolót. ![]()
Ennyi sajtos tallért sütöttünk ma.
Majd a héten valamikor Gáborék is itt lesznek... egyelőre Baján vannak...
28,671 2025-06-10 18:23:06 Utoljára Ancsa szerkesztette (2025-06-10 18:31:00)
Margitka!
Juj de nagyon szép az a kocka,és a tallérokat is irígylem,én nagyon szeretem,de nincs mivel süssek,és szoktam venni,de az olyan vékony,elvágja a számat...
Lia!
Én is kívánok Zsombor unokádnak nagyon sok boldog születésnapot,álmodjon nagyokat ,és legyen elég ereje és kitartása,hogy megvalósítsa őket!
Most jöttünk be a locsolásból,kinn az utcán is adtunk a virágoknak,majd jól megkóstoltuk a tortaszeleteket,Ancsa cukrászdájában!
Mára pedig a kaktuszom három virággal várt haza,megint ott nyílt egy,ahol nem is tudtam hogy van rajta egy még mindig bimbós.Állítólag van termése is és nagyon finom,csak óvatosan kell hámozni,mert apró tüskés.

28,672 2025-06-10 19:35:03 Utoljára Lia szerkesztette (2025-06-10 19:37:26)
Jöttem én is sorba állok a sok finom sütiből kérnék egy szeletkét.
Köszönöm a jó kívánságokat Zsombor nevében, már át is adtam.
Ancsa. Csodás virágjaid vannak, igazi kis paradicsomot alakítottatok ki a házatoknál. Szüleid büszkék Rád, hogy ilyen szépen gondozod az örökséget. Látod, kár lett volna eladni.
28,673 2025-06-10 19:55:00
Ancsa!
Finom is a sütink. Most is ettünk vacsi után hárman.
-
A bolti tallérokat én sem szeretem... Nagyon ritkán kóstoltam meg, de össze sem lehet hasonlítani a saját sütésűvel... Már megbeszéltük régebben, hogy én is csak a szomszéd bácsinak köszönhetem, aki még gyerekkoromban csinált a öntöttvasból anyukámnak... Én akkor kaptam meg. amikor férjhez jöttem, és helyette újat kapott anyu a Nándi bácsitól... . ![]()
Én ma elhalasztom már az öntözést... majd reggel pótolva lesz... elfáradtam...
Igazán gusztán tálaltad a cukrászdádban a tortaszeleteket! Üdítő is van! ![]()
Nagyon mutatós a kaktuszod így virágozva! Szép a helye is, ahogy kialakítottad! 
28,674 2025-06-10 20:08:50
Lia!
Épp elkezdtem válaszolni, amikor jött az üzenet, hogy: "Videó ment!" ... Hanna végre tud előre is kúszni a fiam mobiljáért! Nagyon lelkesen haladt előre, majd fotót csinált magáról... és kereste a mobil hátulján a képét... Mert ha fotózzák mindig meg kell mutatni Neki a képet, annak mindig mosolyog! ![]()
Láttam, hogy tettél be fotót a mai kenyérkédről is. Biztos ez is kapós!
Ja és még van egy kevés a sütiből...
28,675 2025-06-10 20:10:51
De most már én elköszönök mára. Irány a fürdőszoba!... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
28,676 2025-06-11 06:42:55
Sziasztok! Mindenkinek legyen nyugodt, de nagyon vidám a mai napja is! 
Este már kellett volna öntözni, de elmaradt, mindjárt pótolom is. A fürdés után már csak a tévét néztük. Éjjel most jobban aludtam. A szokásos időben, 5 óra körül ébredtünk fel ma reggel.
Aztán fél 6-kor már jöttünk is le az emeletről... Már dolgozik a mosógép, körülbelül fél óra múlva lehet is teregetni az udvarra. ![]()
Ma paradicsomlevest főzök, másodiknak pedig zöldbabfőzelék lesz virslivel.
Jelenleg 10 fokot látok a kinti hőmérőn. Majd délutánra pedig 26-27 fokig emelkedhet ma is a hőmérséklet. A szél most nem fúj, nem esik az eső...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
28,677 2025-06-11 19:29:15
Hú de elrepült a mai nap... Ma nem sok pihenés volt... A mosógépem is ment ma 4-szer.... ágyruhákat is mostam... Hát nem unatkoztam... De rendesen el is fáradtam mostanra...
Én mára elköszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
28,678 2025-06-12 06:45:56
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Este megint elmaradt az öntözés a kertben, én a párkányokon azért a muskátlikat megöntöztem. De már kint van most a férjem a kertben, és locsolja a palántákat...
A fürdés után természetesen a tévét néztük. Éjjel most jobban aludtam. 5 óra körül ébredtünk fel ma reggel, majd fél 6-kor már jöttünk is le az emeletről...
Ma borsólevest főzök, másodiknak pedig zöldbabfőzelék maradt virslivel, azért sütök pár tükörtojást is.
Jelenleg 9 fokot látok a kinti hőmérőn. Majd délutánra pedig 22-25 fokig emelkedhet ma is a hőmérséklet. A szél most nem fúj, nem esik az eső...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
28,679 2025-06-12 08:27:08
Sziasztok.
Nagyon szép napot kivánok én is.
Margitka.
Köszi a reggeli kávét. Tegnap itt megint nagy szél volt nincs olyan nap higy ne fújna.
Felköszöntöttük Zsombor délután, jól el is beszélgettünk, közben Leviék is bekapcsolódtak.
Ilyen tortát hoztam neki, nagyon szereti a dobos tortát, az ismerős cukrászdában nagyon finomat készítenek.

Végük csak megcsinálta Ő is a kis saját tortáját, nagyon finom lett. 3 rétegű krém van benne, büszke vagyok Rá.
28,680 2025-06-12 13:26:52
Szia Lia!
Akkor tegnap nagyon szép szülinapja volt Zsombornak! Biztos örült Leviéknek is!
Finom tortát kapott! Igazán guszta az ünnepi asztalon!

Ó és csak megcsinálta Ő is a saját tortát! Van akaratereje!!!! Büszke is lehetsz Rá! 
Mi ma a reggeli után átmentünk Érdre a férjemmel. Vettünk nyári cipőket a férjemnek és nekem is. Aztán a Pennyben meg jól bevásároltunk megint...
Most vagyunk túl az ebéd utáni rendrakáson... Kell a pihenés, a lábaink megérzeték a sok menést...