Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép vasárnapot kívánok én is mára! 
Ancsa!
Mi ma is a szokásos időben, 6 óra után felébredtünk. Itt eléggé borús, felhős az égbolt... eső itt sincs épp... Pillanatokra láttam a felhők között a napot is, de úgy látom, hogy erőszakosabbak még a felhők... 6 fok van jelenleg itt, de nem érezni, a szél miatt, ami elég erős... Kiléptem a teraszra, de vissza is jöttem egyből a házba...
Köszi a kávét, ma reggel már én is megittam a magamét! 
Ó látom, hogy hoztál fotót, ismertetőt a ragasztópisztolyról... eddig nem láttam, vagy legalábbis nem figyeltem fel rá... Ha sikerül venned, használjad kedvedre. 
Hihi, akkor mégis sütni fogsz ma egy kenyérkét? ... Hajrá! ... Talán már bele is kezdtél?
Kati!
Az ilyen időben nekem sincs olyan nagyon semmihez sem.. Nagy munkába ma sem fogok, de a vasárnapi ebédet meg kell főzni... Valamikor nagyon régen én is főztem füstölt csülökkel bablevest, a férjem és a nagy fiam díjazta is... de ha én is akarok enni 1 kis tányérral a levesből, akkor ez már elmarad... a füstölt ízeket kerülöm nagy ívben... Viszont a különböző gyümölcsszószok nekem is jöhetnek minden héten a finom puha húsokhoz! 
Na de készülődünk lassan a reggelihez... Jó étvágyat, aki most enne! ...