Sziasztok!

Margitka!
Hű milyen guszták, finomakat csináltál! Nem tudtam jönni a gyerekek megjöttek pénteken estére, de már szombaton délután mentek vissza. Vasárnap fel kellett adni a gyerek bőröndjét, mert hétfőn utaztak az osztállyal kirándulni a Balatonra.
Csak a dédi mamát jöttek felköszönteni, mert két hete volt a szülinapja, de akkor a fiam nem ért rá. Program mindig van minden családnak, de nehezen értik meg, hogy pontosan a napjára nem mindig sikerül jönni.
Megint csak zsúfolt volt a hétvégénk, szombaton délben szólt a sírköves hogy már a helyszinen van, ki kellett menni vidékre. Még szerencsém volt, hogy az ebéden készen volt, a gyerekek nem nálunk ebédeltek most.
Ügyesen megjártuk és gyorsan be is pakoltam amit szerettem volna a gyerekeknek.
Képzeljétek el, mikor kint voltunk a wc-re el kellett mennem, kinti van a temetőn. Óvatos voltam nem ültem rá, mégis összeszedtem egy kullancsot! Hosszú nadrág volt rajtam. Itthon vettem észre, mert melegem volt, és cseréltem rövid nadrágra. A bal combomon volt felül, a férjem vette ki csipesszel, de már jól megszívta magát. Még zserencsém volt, hogy nadrágot kellett cserélnem, mert nem tudom mikor vettem volna észre.
Tegnap egész nap a medencével foglalkoztunk. Mikor felállítottuk, akkor derült ki hogy valahol ereszt. A lyukat nem találtuk, annyira pici, nem tudtuk mit csináljunk már 9 éves volt. Gyorsan megnéztem neten az Auchenben hát a tv ,. reklámából rátaláltam ugyan ilyen méretűre, ráadásul mélysége 1 m 22 cm. és jóval olcsóbb mint a 107 cm. Bementünk érte el is hoztuk.
Tegnap gyors csere volt, ezt is felállítottuk de a vizzel csak ma tudtuk tölteni,. A kupola is rajta van, de még holnap folytatni kell mert még egy felső réteget rá kell tenni. Ráadásul még közben egy jó nagy zuhi is volt, így nem tudtunk haladni még el nem állt az eső!
Jól elszórakoztunk, fáradtak is vagyunk mára is elég volt. Ezért nem tudtam még csak be se nézni.
A kis Hanna megint jól érezheti magát a jó levegőn, tud is aludni tőle!
Lia!
Te is finomakat készítettél! Nálatok is volt bőven munka, de szép lehet már minden.
Ti is alkottuk mindig valamit! Finomakat csináltál mint mindig.