Szia Lia!
Nagyon is finom tud lenni a bukta. Akkor holnap Neked is sikered lesz vele, mert mindig kérik a repetát! 
Hanna léte teljesen elvarázsol bennünket! Annyira cuki, amikor hívnak a neten, lesi a fiam mobilját, és várja, hogy jelentkezzünk. Mindig mosolyog, amikor meglát! Elvittem azt a fekete szemüvegemet (amiben most is vagyok), mert ebben látom a legjobban a számítógépet is... Persze nálam volt az is, amit utoljára csináltattam, de ehhez vagyok jobban hozzászokva...
Mondtam Gábornak, hogy ezt a szemüveget mindig viszem magammal, hogy megismerjen Hanna! - De jót nevetett, mert e nélkül is megismer már! 
A reggeli után először a gyógyszertárba mentünk, kiváltani a felíratott gyógyszereket, aztán utána teáért mentünk a gyógynövényesbe, és végül a Tescóba... persze, hogy más is a kezembe került, mint amiért indultunk... De mondtam is a férjemnek, hogy legközelebb csak hétfőn megyünk boltba... én is mindig megrökönyödök az árakon. 
Egy időben, talán 15-20 éve is már, hogy téglaporral keverték a paprikát... aztán kiderült... Talán Ti is hallottatok róla?... na mi azóta nagyon odafigyelünk, hogy kitől is vesszük!
De már itt az ideje ebédelni, csak egy picit leültem...Már megtálaltam, megyünk is ki enni....
Mindenkinek jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ...