Szervusztok!
Befutottam én is!
Reggel fáztam kissé munkába menet,de hazafele már nagyon jól sütöt és melegített a nap!
Reggel mikor mentem ,kb.félúton kelt fel a nap,és nem is tudom miért de ránéztem,talán a tegnp írt dolgok miatt...hát olyan erősen sütött,tényleg szinte mint egy erős led izzó a fénye,nem sárga,hanem kékesfehér!Meg is fájdult a szemem tőle,nagyon nem jó ez!
De aztán a munka közben helyrejött,pedig egy darabig olyan fényes foltot láttam vele,mint mikor belenézel egy izzóba és utána mindenhol látod a foltot...
Aztán eszembe jutott,hogy pont a mai napon van három éve,hogy beköltöztünk ide a házba.Én értem hamarabb haza,elő is vettem a dugi Törley pezsgőnket és beraktam a hűtőbe.Mkor Laci hazaért kinn ült le pihenni kicsit,én meg vittem a két poharat meg a pezsgőt ,nem tudta mire vélni,aztán persze nagy boldogan nyitotta ki,mert mint mondta olyan jó itt élni,a mi kis zöld oázisunkban.Úgyhogy koccintottunk,Ránk,az otthonunkra,meg a macskákra is!
Lia!
Az lett volna délutáni tervem, hogy megyünk a Trokába turizni egy kicsit,de nem jött meg az áru,úgyhogy ez elmaradt.Ebédeltünk,meg pezsgőztünk,sőt hoztam egy -egy szelet dobosortát,amire nagy adag fagyit is halmoztam és dőzsöltünk!
Most azt várjuk,hogy esik e az eső majd este fele,éjszakára be is hozzuk az ülőpárnákat,mert jelzik az esőt,és holnapra 17 fokra esik megint le a hőmérséklet...pedig olyan jó volt ma ez a kis meleg.
Margitka!
Minden bizonnyal már javában unokáztok,és a finom borsóleves is elkészült.Elképzellek ,amint utaztok,mennyire türelmetlenül várod már,hogy odaérjetek és felvehesd a kis Hannát!
Ilona!
Nagyon jól néz ki a tekercs,nemrég már én is elkészítettem voln,de újabban annyira be vagyok fogva,hogy a hatalmas sütések elmaradnak az életemből,meg azért is mert nincs ,aki megegye,most hogy csak ketten vagyuk Lacival,sokkal kevesebb étel fogy,azelőtt több embernek főztem,ugye Apu is élt még,ő is szerette, ha hozok kóstolót ebből-abból...aztán meg azért is,mert fárasztó munka és hosszú gyaloglás után,már örülök,ha itthon le tudok ülni..ugyanis azután hogy felkelek reggel,talpra állok nem tudok leülni,míg haza nem érek,folyton talpon vagyok,emeletekre rohangálok le-fel a lépcsőn,létrára fel ,ablakpárkányra,meg az út is oda-vissza gyalog a fél városon keresztül...Sosem hittem, hogy öreg koromra fogok ennyit rohangálni,mint egy veszett strucc..azelőtt munkába is autóval mentem,ott egész nap ültem a varrógép mellett,haza is autóval mentem,a panellban nem sok dolgom volt,a lábaim teljesen elerőtlenedtek,bizony eleinte izomlázam is volt,meg fájt a talpam is,mintha parázson jártam volna..De most már nagyon beedződtem!