Válasz: Vendégségben Ilonánál
Szia Ilona itt is!
Ami az elvégezendő munkákat illet... hát mi is épp erőt gyűjtünk hozzá...
Valahogy mindig tolódnak a dolgok, de megvárnak, előbb utóbb csak sort kerítünk szépen sorban mindenre. 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál
Szia Ilona itt is!
Ami az elvégezendő munkákat illet... hát mi is épp erőt gyűjtünk hozzá...
Valahogy mindig tolódnak a dolgok, de megvárnak, előbb utóbb csak sort kerítünk szépen sorban mindenre. 
Ilona!
Ó,milyen pompás házatok van,olyan szép így a kerítéssel,meg az a szépen rendezett telek,udvar,terasz,nahát!Sok munka van benne,de csodálatos!
Sós - sajtos tekercs
Hozzávalók : 80 dkg liszt, 5 dkg élesztő, kis cukor, 5 dl tej, 1 dl olaj
Töltelék: 25 dkg Rama, 2 tojás sárgája, 1 evőkanál só, 10 dkg sajt.
Tetejére 1 tojás, sajt,
Az élesztőt felfuttatjuk kevés tejben egy kis cukorral. A hozzávalókkal összegyúrjuk, majd a tésztát négy felé vágjuk.
Közben elkészítjük a tölteléket. A Rama margarint a 2 tojás sárgáját a sót jól kikavarjuk, majd a végén a sattal is. A tésztát kinyújtjuk egyesével és mindegyiket megkenjük a krémmel. Feltekerjük, felvágjuk a tetejét megkenjük tojással és sajttal megszórjuk. Alsó - felső sütés 180 fokon.
Ezt a tésztát bármivel is tölthetjük, mákkal, dióval, kakaóval, sonkával, kolbásszal stb.
A tésztát nem kell keleszteni, azonnal tölthető és süthető!
Szia Ilona!
Köszi szépen a receptet! Ki fogom majd próbálni! ![]()
Igazán guszta, és az is tetszik, hogy nem kell keleszteni! 
Szia Margitka!
Igen nekem is ezért tetszett, gyorsan elkészül. Kicsit tartottam hogy sok a tej bele, meg az olaj de nem. Tálban dolgoztam össze, folyamatosan öntöttem bele a folyadékokat és felszívta. Majd ezután borítottam ki a táblára.
Sziasztok!
Ígértem képeket most a bulirol hozok egy párat.
A férjem szines lámpákat tett körbe a medence szélén, nagyon hangulatos volt igy.
Lampiont is engedünk egyet
Szuper milyen magasra szállt!
Ma szedtem egy kis barackot holnap főzöm be. Most ennyi érett meg. Pénteken még lehet hogy tudok rakni egy pár üveggel. Szombaton utazunk a gyerekekkel üdülni 10 napra. Krétára megyünk.
Most megnotz Piroska barátnőm be kell fejeznem.
Szia Ilona!
Köszi a képeket! Fantasztikus hangulat volt nálatok a bulin! Látszik a fotókon, hogy mindenki nagyon jól érezte magát!
Gyönyörű szép a barackotok! Hatalmasra nőttek! Ezekből finom lesz majd télen elővenni! ![]()
Szép helyre mentek üdülni a gyerekekkel! Jó utat kívánok! Érezzétek nagyon jól Magatokat! 
Sziasztok!
Margitka!
Köszönöm, minden nagyon jó szép helyen vagyunk.
Az indulás nem indult 6 óra 10 perckor késett fél órát. Aztán megint tovább volt késés, mert az első futóművet ki kellett cserélni Igy 9 órakor volt a felszállás. Fél egyre érkeztünk meg. A hotelben vacsival vártak már nagyon éhesek voltunk. Mára pihentük ki magunkat.
Szép helyen vagyunk a tenger vize is jó, nem öböl nyilt tenger,borzasztó nagy hullámok vannak. A gyerekek és mi is élvezzük. Van jó nagy medence is, de mi csak a tengerparton vagyunk.
Örülök, hogy a gyerekek már szerdán érkeznek hozzátok. Igy többet tudtok együtt lenni. Legyen szép napotok együtt.
Délután fél háromtól este 9 óráig várakozni, borzasztó fárasztó volt. Majd egy óra eltolódás az még tetőzött a fáradságon. De most már minden rendben van.
Szia Ilona!
Örülök, hogy tudtál jelentkezni. 
Akkor az odautazás nagyon fárasztó lehetett... De vártak Benneteket finom vacsorával,és utána pihenhettetek.
Köszi a fotókat! Nagyon jók! Csinosak vagytok együtt! Nagyon szép helyen nyaraltok! Érezzétek nagyon jól Magatokat! 
Ilona!

Sok-sok szeretettel köszöntelek névnapod alkalmából! Jó egészséget és sok örömet kívánok kedves családod körében! 

Isten éltessen minden jóban ,boldog névnapot kívánok!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Vendégségben Ilonánál