Válasz: KEDVENCEK
Szia Margitka!
Köszönöm ezta sok képet a kis unokáról! Nagyon aranyos és milyen sokat nőtt! Kis vidám, mosolygós! A játékokat nagyon szereti. Milyen helyesek vagytok együtt! Kis tündér!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK
Szia Margitka!
Köszönöm ezta sok képet a kis unokáról! Nagyon aranyos és milyen sokat nőtt! Kis vidám, mosolygós! A játékokat nagyon szereti. Milyen helyesek vagytok együtt! Kis tündér!
Szia Ilona itt is!
Köszi!
... Mi is megállapítottuk, hogy milyen sokat nőtt és fejlődött is a kis Hanna! Most már nagyon érdeklődik mindenért. Kicsit már le tudják kötni a játékai is.
Már ma is sok új fotót kaptunk róla! 
Már kapott etetőszéket is. Ma beleültették, de természetesen becsatolták, mint a kocsiban az ülőkébe, mert egyedül még nem tud ülni. De nagyon aranyosan mosolygott, mert van kis asztala is hozzá, és azon egy zenélő játék is volt....

Ezt a cuki fotót reggel küldte Gábor! Boldogan írta, hogy egész éjjel aludt Hanna, és reggel amikor bement a szobájába, már hason volt, és aranyosan mosolygott! 
Margitka!
Jaj, de édes, huncutka. Kicsi hurkás kezei, imádni való.
Lia!
A kajáért oda is van, mindig kiharcolja, amikor ott az ideje! ... Aztán utána mindig jobb még a kedve is! 
Tegnap már krumplit is kapott sütőtökkel. Be is falta rendesen. ![]()
Már ma is videóztunk egy rövidet... Annyira aranyosan tud örülni! 
Ma reggel már 7 óra után kaptam képeket Hannáról az új járókájában. Persze azóta is küldött fotót Gábor.
Íme pár fotó:

Jó nagy helye van valóban. Persze nem mindig van ott minden játék... Nehéz volt választani a sok kép közül. Azóta már aludt egyet, talán etetés is volt. ![]()
Nagyon kis édes, szépen fejlődik, figyelmes. Mosolygós kis arcockája van. Jó az a járók, biztonságban van, a sok játék között.
Szia Margitka!
Micsoda képeket hoztál köszönöm! Hát ez a picur már nem is olyan kicsi! Nagyon dündér, aranyos azok a nézések, mosolyok! Jaj de cuki vagy!!!
Látni, hogy szereti a hasát! Milyen jó a sok játék között, nagy a tér a mozgásnak le is tudja fárasztani magát!...még az alvás is jobban esik.
Mivel megígértem a társalgásban, hoztam ide egy képet, ahogy etettem Hannát!.. Mivel eddig csak a2 szülő etette, ez nekem nagy örömet okozott!.. Bár ott voltak a közelben Ők is, de mégis én etethettem!

Közben figyelte a papát, mert Ő fotózott!... Hihi a fotózást nagyon imádja! 

Itt is játszott a labdával, amit kapott tőlünk.. amint szóltunk Neki, máris idefigyel a fotózáshoz!... A lábát is próbálja emelni...
hű,milyen kis duci,és milyen nagyot nőtt!Nagyon édes!
Sziasztok itt is! 
Lia!
Valóban szeret a járókában Hanna, de azért azt is megköveteli, hogy sokat foglalkozzanak Vele! Bogi és Gábor is bemegy hozzá, és együtt ott is játszanak. Én is beléptem hozzá, bőven van hely mellette! 
Ilona!
Bizony szereti a hasát! Mindig figyelmezteti a szülőket, ha már enni akar!
Olyankor egyre nyűgösebb, és sokat követelődzik...
Ancsa!
Azért a fotók csalósak ám! Mi is azt hittük, hogy milyen nagy már Hanna... Persze nőtt, de még azért picurka! Viszont nagyon szeret enni... utána mindig jobb a kedve, meg alvás után állandóan mosolyog... Még sok pihenés kell Neki! 
Amikor most reggel bekapcsoltam a számítógépemet, már kaptam is képeket Hannáról! ![]()

Ezt az egyet csak berakom. Már evett, jó kedve van a járókájában! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → KEDVENCEK