Válasz: Társalgás

Szervusztok,megjöttem!
Bizony itt megint olyan hideg van,hogy be kellett gyújtani,eső is esett egész délelőtt,alacsonyan vitte a szél a nagy felhőket.
Én ma nem voltam a Várban,mert csak nemrég értem haza a munkából ésvásárlásból,Laci is befutott utánam,aztán ettünk gyorsan,mert reggel épp csak bekaptunk valamit és futottunk munkába..Odatettem az ételt,körömpörkölt fő,és almás pite sül,és a mosógép is megy.Az idő nem javult,hideg van,alig 14 fok!Nem irigylem a gyalogos csapatot,akik ma értek ide,nem kedvez nekik az időjárás sem.
Ha elkészülök a főzéssel és a mosás is kész lesz,utána már tudunk pihenni mi is,Laci pucolta és reszelte az almát a pitébe,ezzel segített!
Szerintem nem ismernétek rá a városra ha erre járnátok,nagyon kiépült,sokat változott,modernizálódott!Még mindig sok az építkezés,mindenfele,nőnek a panellek ki a földből,meg utakat,alul meg felüljárókat építettek,a régi ,történelmi épületeket felújították.Még mi is csodálkozunk sokszor.Szívesen kalauzolnálak Benneteket, ha kedvetek támadna eljönni valamikor.
Közben kisült a pite,a mosás még tart és a köröm is fő..Szép magas lett az almás,két és fél kiló alma van benne.
Hazafele persze beléptem akedvenc boltomba,nem sok mindent vettem,nem is volt igazán szükség semmire,de az akciók miatt szoktam bemenni,viszont a parkolóban levő virágstandnál megint beszereztem egy új növényt ,valamiféle pozsgás,talajtakaró,épp virágzik is.Majd le is fotózom,csak letettem kinn,mert olyan rossz az idő,hogy nincs kedvem kinn lenni.
Na csak le is fotóztam,spatulalevelű varjúháj a neve,kikerestem a googlen.
Közben a körömpörkölt is elkészült,még a mosást várom,hogy kiteregessek,Laci közben elaludt,csak úgy ledőlve,én meg vigyázok a tűzre!