Válasz: Társalgás
Most már én elköszönök...kezdek álmosodni... megyek fürödni, aztán irány az ágy!... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Most már én elköszönök...kezdek álmosodni... megyek fürödni, aztán irány az ágy!... További kellemes estét, jó pihenést! 

Szervusztok,jó reggelt!
Sajnos nem tudom aput megdicsérni,mert esőt hozott,nem meleget!
Klárika!
Sajnos el kellett altatni a Fülest,agyvérzést kapott és lebénult teljesen,azért nem tudott a drága kijönni a házából,érdekes hogy az udvaron esett össze,de utolsó erejével bemászott a házába,ott feküdt az oldalán,apu etette ,tette a szájába a falatokat...
Margitka!
Nagyon szeretem én is a friss ágynemű illatát,sajnos még nem tudok a balkonra teregetni,mert még midig fűtenek,ma is mikor kinyitottam a macskáknak az ajtót,olyan büdös,füst szag jött be,a szemben lévő oldalon sok ház van,mind füstöl...majd ha már befejezik a fűtést,akkor szoktam kiteregetni.
A takaritást igen sikerült befejeznem Lia,persze még Húsvét előtt át kell frissiteni majd,de az aprólékos,alapos,tavaszi,az már meg volt...minden mozdithatót elmozditottam,mindenhol kitakaritottam.
Majd most egy új (nekem új) bevásárlóközpontba megyünk,egyszer voltam ott csak,de akkor sem tudtam bejárni az egészet.Úgy döntöttünk,hogy ma oda nőzünk el.találtam a rendelő oldalamon,ahonnan a tortához szoktam ezt azt rendelni,olyan orosz kinyomó hegyeket,biztos ismeritek őket,amikkel egész virágokat lehet kinyomni egyszerre.Nem tudtam ellenállni nekik...még voltak fel nem használt pontjaim is,igy megrendeltem őket...Majd megint várhatom a futárt...persze hétfőn fog jönni,mikor nem leszek itthon,mert már dolgoznom,kell nem is tudom miért vártam eddig vele?Itthon voltam egy hétig...igaz hogy ma kaptam az e-mailt hogy új áru érkezett...
Hétfőn már kezdjük a munkát,ez biztos,több lazitás nem lesz szerintem szeptemberig...akkor fogunk szabit kapni,ha kapunk,5 napot,mindig igy szokott lenni...igaz még addig itt lesz a Húsvét is.Na megyek öltözködni,készülődni lassan,mert 8 óra fele indulunk...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Ma is jópofa szöveggel hoztál kávét nekünk!
.. Azért én csak naponta 2-szer iszok kávét, azt is tejjel már... úgy magában már túl erősnek érzem... de hiányozna az íze, kihagyni nem tudom... A férjem meg csak reggel iszik, de Ő nem tejjel...
Itt is megérkezett az eső már az este folyamán... Most csúnya, nyirkos idő lett.... Örülök, hogy a legfontosabb munkákat elvégeztük a kertben, és a földben a borsó, hagyma és a zöldség... Na és a tegnapi mosás is jókor történt. Ma már maximum csak a teraszra tudnék kiteregetni, de oda kevesebb is fér, és nem éri annyira nap sem...mondjuk most az udvaron sem mert teljesen be van borulva... Azért hideg nincsen, 8 fok van nálunk...
Erről azért nem tehetnek a Sándorok... ma van a névnapjuk, BOLDOG NÉVNAPOT kívánok Nekik! 
A takarítás itt is folyamatban van, húsvétra elkészülünk mindennel! ![]()
Tehát elcsábultál megint... akkor jó bevásárlást mára! .. Aztán kíváncsi leszek, hogy mikor kapod majd meg a megrendelt új cuccokat?
A kávénkat már mi is megittuk...
Hú itt egyre jobban sötétedik... Mi lesz még ma itt? 
Sziasztok.
Szebb napot kívánok Mindenkinek.
Esik az eső nemszeretem idő van.
Isten éltesses a Sándorokat.
Még gondolkodom hol is kezdjem a munkát.
Vacak esős idő lett,mire kijöttünk a Lidl-ből már esett...Azóta egyfolytában...
Mondtam is apunak,nem remekelt a nagy meleg hozással....Lassan megint kenyérbe fogok esni,nem azért mondom...egész jól megszoktam itthon...de azért már a rutin is valahogy hiányzik.
Margitka!
Remélem hogy már hétfőn megkapom a rendelést,persze majd hozzák dél körül,és megint felhivnak,hogy itt vannak a ház előtt...ez van,majd jöjjön megint akkor mikor itthon leszek.
Ezekkel már régóta szemeztem és sokat meghánytam vetettem hogy befektessek-e,de nézd találtam egy videót,hogy mit tudnak..
https://www.youtube.com/watch?v=TjG923Y5t1g
Elképzeltem ,hogy tortákat milyen szépen fogok tudni disziteni ezekkel!
Sziaszok újra! 
Mivel én tegnap főztem egy 4 literes fazék borsólevest délután... aztán volt még maradék árpagyöngy is zöldségekkel tegnapról, elmentünk Érdre egy nagyobb bevásárlássorozatra a nagy fiammal együtt... Voltunk 5 helyen, mindent kaptunk amit akartunk... Ja és elsőként a Thom domino adategyeztetést is lerendeztük a mobilokkal.... Jóval fél 1 után értünk csak haza, elosztottuk hárman a kaját...
Már el is mosogattam, lehet pihenni! 
Lia!
Reggel már nem néztem vissza a fórumba, elkerültük egymást... pedig akkor még itthon voltunk, amikor itt jártál! 
Itt és Érden is esik folyamatosan az eső, de az utas mehet, csak úgy kell öltözni... Meg a kocsiban úgysem áztunk...
Te mibe fogtál bele, hogy döntöttél végül? 
Ancsa!
Mi is jártunk a Lidl-ben is többek között... kedvet kaptunk a vásárláshoz,... igaz főleg a fiam beszélt most rá...
Na és csak nem nekiálltál kenyerezni? 
A rendelésnek mindig örülnek, biztos meg tudtok majd egyezni, hogy mikor vigyék újra a cuccot, hiszen a pénzüket is csak akkor kapják majd meg a szállítás és átvétel után... Most megnéztem a videót is... sokféle mintát lehet kinyomni díszítésként a krémekből... Kedvedre készítheted a tortákat és a sütiket is majd! 
Úgy értettem,hogy dolgozni kell mennem,mi itt úgy mondjuk,kenyérbe estél,vagyis megkeresed a kenyérre valót! ![]()
Szakad az eső és sötét van,nagyon utálom.Ma felhivtam az állatdokit,mert Bittának rendbejött ugyan a füle,de most meg a Pocié kezd az egyik ,befeketedni,és nincs több szerem,elkapta Bittától,ha nem kezelem ki,a kicsi is visszakapja...úgyhogy rendeltem még olyan szert,Atti el is szaladt érte.Már ma este meg is kezelem a fülét!
A jövő heti Lidl katalógusban láttam olyan pisztolyt amivel ragasztót lehet kinyomni,nem tudom a nevét,de ismerem,bele kell tenni egy olyan rudat,mint a gyertya és azt olvasztja meg.Hát nekem kell egy olyan,annyi mindent lehet vele ragasztani,fémre,fára műanyagra,ruhaanyagra,filcere,bármire,jó egy ilyen a háznál.
Úgy értettem,hogy dolgozni kell mennem,mi itt úgy mondjuk,kenyérbe estél,vagyis megkeresed a kenyérre valót!
Szakad az eső és sötét van,nagyon utálom.Ma felhivtam az állatdokit,mert Bittának rendbejött ugyan a füle,de most meg a Pocié kezd az egyik ,befeketedni,és nincs több szerem,elkapta Bittától,ha nem kezelem ki,a kicsi is visszakapja...úgyhogy rendeltem még olyan szert,Atti el is szaladt érte.Már ma este meg is kezelem a fülét!
A jövő heti Lidl katalógusban láttam olyan pisztolyt amivel ragasztót lehet kinyomni,nem tudom a nevét,de ismerem,bele kell tenni egy olyan rudat,mint a gyertya és azt olvasztja meg.Hát nekem kell egy olyan,annyi mindent lehet vele ragasztani,fémre,fára műanyagra,ruhaanyagra,filcere,bármire,jó egy ilyen a háznál.
Lattam a katalogusban a ragasztopisztolyt es a feher es szines szilikon betetett,en kicsinek talalom a pisztolyt es beteteket is.A leanyom hasznalja amit itt vet RO-ban roved idoalatt megmentek magyarban veszi barkacsuzletben vagy a viragkerekben.
Margareta!
Én nem fogom sűrűn használni,csak azért szeretném ha valamit kell ragasztani legyen,nem állandó használatra kell ![]()
Ancsa!
Én eddig nem is hallottam ez a mondást.. De jó, hogy megmagyaráztad, mert valóban félreértettem... de most meg fogom jegyezni! 
Mi közben pihenésképpen megint filmeztünk... egy újabb western filmet néztünk meg... aztán bekevertem egy kis palacsintának való tésztát a fiúk kérésére... Míg a férjem sütögette, én betöltöttem... Már ettünk is. A fiúk kakaós-kávés keverék töltelékkel, én pedig sajtos-tejfölöset, és 1 szilvalekvárosat is benyomtam... Mit mondjak, nagyon jól esett. 
Most épp nem esik nálunk, de nem sok szünet volt ma itt sem... és be van borulva rendesén még... ma már úgyis csak pihenni fogunk... Épp kézilabda meccset nézünk, csak most van szünet...
Jó, hogy teszteled, figyeld a cicákat, akkor biztos hamar rendbe tudod majd hozni Poci fülét is! ![]()
Én nem ismerem ezt a ragasztópisztolyt... de ahogy olvasom, amit írtál, tényleg jó lehet... Na és mikor mész el venni? Majd a jövő hét végén? 
Bár olvasom, hogy Margaréta kicsinek találja... na kíváncsi leszek, ha vennél, hogy leszel megelégedve vele...
Margitka.
Délelőtt takarítottam,ebédet nem kellett főzni meghívtak a barátnőmék,nem régen értünk haza.
Holnap főzöm a húslevest csirkepörkölt lesz nokedlival.
Szabolcséknak is főzünk,most kint vannak Rómában családi szülinap alkalmából,hétfőn jönnek haza.
El is köszönök jó pihenést kívánok mindenkinek.
Lia!
Akkor a barátnődéknél jól elbeszélgethettetek, kellemesen telt a napotok, igaz! ![]()
Én is holnap főzöm a húslevest, a második valószínű rakott rizs lesz... ezt még egyeztetjük reggel...
Szabolcséknak szép lehet zz ünneplés odakint. Biztos örülnek hétfőn, ha hazaérnek, hogy milyen finom étellel várjátok Őket! 
Most már én is követlek. Te is pihenj jól éjszaka! 
További kellemes estét, jó pihenést! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás