Válasz: Társalgás
Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Már léttuk többszor a Testőr c. filmet nekünk is tetszett.
Én éjfél után aludtam el ez is régen volt már. Nem tudom mi volt a levegőben pedig nem néztünk izgalmas filmet és hamar el is kapcsoltuk a tv-t.
Jaj nagyon cuki lehet a kis Hanna unokád, milyen jól tudtok így is társalogni. Gyönyörű, felejthetetlen pillanatok ezek a nagyszülőknek!
Finomat főztél itt is maradt maradék így nem kell ma főzni, de lehet és van mivel foglalkozni. Most intézős napunk lesz, sírköveshez megyünk, remélem szerencsénk lesz. Az anyukám sírja nyitott, szeretnénk lefedni. Messze van, már mondta férjem le kellene fedni a tetejét. Eddig nem akartam, de belátom így lesz jó. Nem tudunk mindig kimenni és a rátett virágokat locsolni és kapálni is meg kell, mert ott is nő a fű. Van program megint.
Guszta a krémes, most én is tettem rá tejszínhabot, de láétom elfelejtettem ide is hozni. Pont most toroltem ki a szeletet amit ettem, de a nagy tálcán még meg van a kép.
Ancsa!
Elfelejtettem írni tegnap, viseld sokáig a szép fülbevalót amit kaptál. Biztosan szép együtt a nyaklánccal. Olvastam én is mennyire fontos a víz fogyasztása. Bizony mi sem tudtunk egyszerre sokat inni, de próbáljuk tartani azért hogy egy nap fogyasszunk minél többet. Még fürdés előtt is jó egy pohár víz, ne kapjál agyvérzést!
Tegnap jó kis vendégeskedés volt és finom sütivel vártad a sógort. Biiztos finom lehetett ha el is fogyott!
A hajamat nekem is festeni kellene, na meg vágatni. Nem tudom mikor veszem rá mnagamat, hogy elmenjek.,Tegnap kimostam, becsavartam.