Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép vasárnapot kívánok!

Margitka!
Igen jól emlékszel Laciéknak is akkor van a házassági évfordulójuk! Köszönöm szépen a nevükben át lett adva, az előbb beszéltem a fiammal éppen. Nektek is szép ünnep volt, jó időben voltak az ünnepnapok, minden egyszerre és együtt is voltatok a gyerekekkel.
Zakopánéban ünnepelték, pont kint voltak akkor, úgy volt mi is oda megyünk de a kerítést csináltuk. Igy ha minden igaz pünkösdkor megy mindenki. A kerítés eddig mindig maradt, és most is felgyorsulnak az események. Jön a ballagás Tominak utána meg jönnek a gyerekek.
Tegnap a két Levente lepett meg délután, nem mondták előre hogy jönnek. Elmentek a Mátrába, majd lejöttek Egerbe onnét meg már nem vagyunk messze ide is eljöttek.m Volt öröm, hogy eljöttek de először nem hittünk a szemünknek. Csak nélztünk, kik jöttek már ide. Hát jót is nevettek rajtunk, ugye a kocsiba nem lehetett belátni, mert pont a nap oda sütött. Egy jó órát voltak és mentek. De a gyerek még egy nagy tányérral bekanalazott a bablevesből. A túrós tésztából nem kért, mert még tejeset nem ehet.
Itt reggelre esett az eső, a felhők gyülekeznek. Itt van gyümölcsleves, bableves nem lesz most húsleves. Karaj szeleteket sütök majd rizs és krumpli lesz köret mellé.
Finom ebédet készítesz mára.
Lia!
Huncut volt a halacska, sikerült neki a szökés, de csak horogra akad valamikor!
Finomat sütötél itt krémes készült.
Megint rossz az idő, kint sem lehet a kertben lenni, mert hideg van. Mindjárt itt lesz az agusztus is, annyira rohan az idő!
Ancsa!
Jó sok dolgokat vásároltál megint. De akkor kell megvenni mikor van, mert utána nem biztos hogy kapsz amit kinéztél eddig.
Sokszor jártam már csak halogatom majd megveszem, utána már nem is kaptam. Szépek lehetnek a virágok én nem tudom milyenek nem ismerem őket. Az biztos, hogy már nagyon sok van nektek! Van még helyetek hová tenni őket?