Halihó mindenkinek!
Látom dolgozgattok mindahányan már a kertben , és a nagytakarítás program is fut mindenkinél.
Nálunk is zajlik az élet. Hétvégén még utoljára csináltunk egy disznótort, kolbász készült a nyárra. Lett 70 kiló. Ebből 50 paprikás, és 20 borsos. Szalonna az most se lett, ezeknek a disznóknak a cipő talppal vetekedik a szalonnája. De az a vasárnap nagyon fekete lett, sajnos elment az egyik kutyánk is. Még csak 8 éves volt, és a szívem csücske. Nagyon hiányzik. Mondtam a férjemnek, hogy milyen is az ember, az egyik életét kioltja gondolkodás nélkül, a másikért meg megszakad a szíve. Pedig hát állat mindkettő, és ha valaki , hát én tudom, mennyire okos állat a disznó is.
Ancsa !
Nálatok mi lett a szüleid idős kutyájával? Olvastam , hogy baj van vele, de aztán a fejleményekről lemaradtam. Na majd mindjárt vissza nézek, hátha rátalálok a válaszra.
Margitka!
Szegény mosógépet ma teljesen elszédítetted. Ti jobban vagytok már? Kíváncsi leszek, mennyire válik be a só nálatok. A sószobát sok helyen használják eredményesen.
Lia!
Itt is nagy szeretettel gratulálok nektek a 40 évnyi türelemhez , szeretethez, és kitartáshoz. Mert ez mind kell , hogy ennyi évig jól működjön a házasság. Nagyon romantikus, hogy ugyanabba a szállodába voltatok, ahol nászúton. Ezen jót kuncogtam. Mi Sándor nagybátyjánál voltunk Kaposváron, és tűzfalat raktunk . El is hagytam a kertben a férjem karika gyűrűjét, miközben sárgarépát szedtem. Mi az idén leszünk 30 évesek. Sándor nagybátyja már eladta azt a házat, az új tulaj biztos meglepődne, ha oda állítanánk, hogy szeretnénk itt megismételni a nászutunkat, és lebontjuk a tűzfalat megint.
Icukám!
Olvasom, nagy ügyintézésben vagy. De ne bosszankodj, mert árt a szépségednek. Isten malmai lassan őrölnek, hát még a hivataloké. Én anyukának a fogyatékossági támogatást 2015 szeptemberben igényeltem meg, és még mindig folyamatban van az ügy.
Már piacozok rendszeresen, már nagyon szépen adja a spenót, van krumpli, és szárazbabom. A borsót épp ma kukucskáltam meg, és már szépen csírázik. Pedig majd minden reggel faggyal kelünk. Kaparjuk a jeget, ugyan vékony jeget a szélvédőről. Pedig fel kellene hozni a krumplit is a pincéből, csíráztatni. De még féltem , nehogy megcsípje a fagy.