Kukucs...
Ma elég laza napunk volt. Nem is sokszor léptem ki a házból... Csak 12 fok maradt, és a szél is fújt egy kicsit, az eső is esett... Nagy változás a tegnapi naphoz képest! De annak örülök, hogy amíg itt voltak a gyerekek szép idő volt.
... Minden nap tudtak sétálni egy kicsit a városban a picurral.
Ma reggel fel kellett kelteni a kis Hannát, hogy időben el tudjanak indulni... emiatt nyűgös is lett... Mivel Gáborék először úgy tervezték, hogy vasárnap hazamennek, nem hozta el a munkahelyi laptopját... pedig ha itt lett volna vele, akkor ráértek volna ma délután is hazaindulni, addig meg innen dolgozhatott volna... Na majd máskor erre is odafigyelnek... Azért volt egy kis lassítás útközben, mert volt egy karambol a sztrádán, és csak Pesten javult a helyzet... de 8 óra után pár perccel azért hazaértek. Ráadásul közvetlenül a bejárati ajtó előtt le tudtak parkolni a kocsival, így könny volt a cuccok felvitele a lakásba. 
Csütörtökön a pizza el is fogyott, igaz 2-szer is ettünk aznap... arról fotót nem is készítettem.. de más régen rengeteget hoztam, tulajdonképpen ugyanolyan is lett. 
Pénteken a palócleves ugyancsak kapós volt! Ezt nagyon szereti itt mindenki... Az aranygaluska is sikert aratott a pudingokkal.

De csak szombaton jutott eszembe, hogy lefotózzam a maradékot, amikor átraktam a kisebbik tepsibe.
A tekert sajtos hajtovány most még finomabbra sikerült, mint legutóbb. Kaptam is a dicséreteket!

Öröm volt nézni, ahogy fogyott már a tepsiből már! 
A tiramusut is összeállítottuk a férjemmel szombaton délután... Pont kint ettünk pálcikás fagyit, mert azt kértek... amikor eszünkbe jutott, hogy azt még el kell készíteni vasárnapra... Gyorsan be is jöttünk ketten...

Jó nagy adag készült, már a hűtőben volt, ott fotóztam...ebből aztán bármennyi elfogyna. 
Ja és sütöttem sajtos rudakat is, azt a Penny-st, és gofrit is, ami főleg a sárgabarack lekvárral fogy, de én fügével és szilvával is imádom...

Most fotóztam le a maradékokat....
A tallérokból még van egy kis tállal a spejzban is, azt el is felejtettem, de el fog fogyni, ez sokáig finom marad.