Szervusztok!
Húúú,most fejeztem be reggel óta a dolgom,sok mindennel el voltam maradva,de első sorban is főzni kellett..Lacinak ma járkálós napja volt,én nyugodtan főztem.Készült húsleves,töltött paprika,sütöttem és kavartam ki padlizsánt,két sajttorta és egy tepsi krémes is készült.Délután ültettünk,Laci hozott jó kerti földet,és a piacon jött át,így vett pár fűszernövényt is,többféle bazsalikomot,tárkonyt,csombort,lestyánt és zellert is.Ezeket is elültettük,valamint át kellett ültetni a vérjuhart és a fügét,midkettő rohamosan nő és még mindig nincs elég szabad földem,ahova kiültethetném őket.
Tegnap délután úgy éreztem aludnom kell kicsit,de nehogy már..ketten csörögtek fel,alig aludtam el...Az e
Az egyik a Trokás volt,hogy jött áru ,ha meni akarnánk.Akartuk,mert jó vasaló asztalt kerestem a városban,több boltban is voltunk,de vagy keskeny volt,vagy rövíd,esetleg a lábai voltak olyan bizonytalanok,vagy a lapja csak símán dróthálóból volt...hát ahogy odaértünk,rögtön megláttam a legjobb vasaló asztalt,amit kerestem!Pedig Laci nem is akart jönni,mondván,hogy a mai nap olyan szerencsétlen,inkább ne menjünk,mert ni hogy jártunk azelőtt is...na de persze nekem mehetnékem volt.És az asztalt is megvettük!!
Még kaptam egy szép öblös inox fazekat is,így a zománcost,amit pedig szerettem , mert pont jó mérete volt,most ki fogom selejtezni,mert a belseje viszont már igen használt és fel is pattogott már,több helyen.Pár apróság is került még,aztán jó sokáig elbeszélgettünk is,végül hazasétáltunk a zsákmánnyal.
Ma reggel valójában fél 6-kor már költöttek a macskák,de miután kiengedtem őket,visszaaludtam,fél 8-ig...
Margitka!
Örömteli együttlétet Nektek a Gyerekekkel!
Lia!
Kellemes pihenést!!