Szervusztok,itt vagyok,ragyogok!
Jól telt a nap,ahhoz képest,hogy nem indult túl jól,mert reggel hideg szél fújt,csúnyán felhős volt mikor mentem...de aztán fokozaosan kimelegedett,eltűntek a felhők,hazafele már jó idő volt.Laci felhívott,hogy elém jön biciklivel,menjünk be a kedvenc boltomba,virágföld kell,mert a gazániák csak úgy a palántázó cseréppel lettek betéve a fali tartókba és nagyon kókadoznak,el kell ültetni őket...úgyhogy bementünk vásárolni,vettünk egy újnapernyőt is ,a mienk már nagyon megviselt volt,nem is volt új mikor vettük sem,a Trokában,de ez a mostani szuper jó erős,jó nagy,és akciós volt,igaz kicsit gondunk volt vele mert vastagabb a szára mint a talapzatban a tartónak,de Laci pillanatok alatt megoldotta egy toldóval!A napvitorlánk is új és vízálló mnden ,úgyhogy most már védve vagyunk a naptól is,meg az esőtől is!
Akciósan ,féláron kaptunk csirke felsőcombot,egy 2.5 kg-ós dobozzal vettünk,csak ekkora kiszerelésben volt olcsóbb,de nem baj,mert szétraktam a fagyóba kisebb adagokban,36 darab comb volt benne.Már egy adagot eleve pácolva tettem el,majd Május 1-re hogy grillezni tudjunk! Sok akciós termék volt,vettünk felvágottat,meg virslit is.én szerettem volna egy doboz fagyit is,de azok igen drágák voltak,holnap ellépünk a Pennybe is néhány ott kapható dologért,akkor talán ott kapunk olcsóbban.
Margitka!
Most ,hogy olvastam ,hogy mostál eszembe jutott hogy nekem is tele a gép,futok is elindítom.
Ilona!
Köszi a receptet,ezt tuti megcsinálom,van hozzá minden itthon!
Vissza is jöttem,elindítottam a mosást,jó,hogy eszembe jutott,mert már be volt készítve,csak a mosószert kellett hozzáadjam.
Nagy örömöm is volt ma a cégnél,a nagy kutyánk,ugyanis lelépett vagy két hónapja,a környékbeli telepek egyikén alapított családot,és nem is láttam azóta,féltem hogy eetleg elüti valami a körgyűrűn,vagy elviszi a sintér,de ma míg ott voltam,egyszer csak kinézek és hát ott fekszik a kapu előtt...Gyorsan szaladtam beengedtem,nyüszítve,sírva jött a nagy bumfordi,éhes volt,fáradt,de olyan fáradt,hogy enni is fekve evett,adtam vizet is neki aztán elnyúlt és aludt boldogan,a másik kutya kis tacskó a térdéig sem ér,örült, hogy visszajött a barátja!
Ja és persze megint gazdagabb lettem egy virággal,ennyit arról hogy nem veszek több virágot,most egy fikusz a nyerő,ami piros levelű,anyira tetszett mindkettőnknek,hogy egyhangóan megszavaztuk,hogy megvesszük!
Teszek pár fotót a topikomba is.