28,286 2025-04-20 11:52:46
Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok neked és kedves családodnak!

28,287 2025-04-20 16:46:25
Szia Ilona!
Köszi szépen, Igazán kellemesen telt el a mai napunk eddig is. Remélem, hogy Nektek is! További nyugodt és szép pihenős húsvétot kívánok! 
Békebeli tarja és sonka kaszinótojással és medvehagymával... Persze a torma és a mustár sem maradhatott el.

A húsvéti sós kalács is nagyon finom lett. Vágva is lefotóztam. ![]()
A vega tiramisut tegnap délután fotóztam le, amikor elkészült...
Természetesen sajtos pogit is sütöttem, ha már megígértem.
28,288 2025-04-20 19:21:18

Szervusztok!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek,itt a Fórumban és a minket követő olvasóknak is!
Későn keltem,talán évek óta nem aludtam ennyit,fél 9 volt mikor felébredtem.
Reggeliztünk, minden finomat,természetesen sonkát, tojást, sajtot,retket,zöld hagymát ,amit ilyenkor szoktak.
Utána muffinokat sütöttem amiket feldíszítettem és egy kenyeret is bedagasztottam,mindenről hozok holnap fotókat a topikomba,délután volt vendégünk, jól telt,ettünk, ittunk,jót beszélgettünk.
Most már lassan álmosodom,Laci Forma 1-et néz.
Holnap többet írok, szép estét, további kellemes ünneplést.
28,289 2025-04-20 19:27:41 Utoljára Lia szerkesztette (2025-04-20 19:29:46)
Sziasztok.
Nagyon szép ünnepet kívánok én is Mindenkinek.
Elmentek a gyerekek, már szerencsésen haza is értek. Sajnos húsfélét nem tudtak vinni Attilának. Itt előrébb hoztuk a sonka evést, tegnap együtt ebédeltünk Szabolcsékkal. Gyorsan eltelt az 1 hét, megint megállapítottam hogy sajnos nem megy már úgy a munka, elfáradtam. A benti munkával sem végeztem.
Margitka.
Sok szeretettel köszöntöm a 6 hónapos Hannát, akkor most a másik mamáék is babázhatnak.
Sok finomság készült nálatok is.
Ilona.
Nálatok is együtt a család biztosan, majd visszaolvasok
Ancsa.
Néha jó is ha tudsz pihenni, a mindennapi rohanás után.
28,290 2025-04-20 19:47:52
Sziasztok újra! 
Ancsa!
Nagyon hangulatos húsvéti képet hoztál! ![]()
Tehát muffinok sütése mellett döntöttél! Hú én már elég régen sütöttem. valahogy nekem eszembe sem jutott. Meg kenyér is sült még. ![]()
Akkor végre jól kipihented magadat, ha ilyen sokáig aludtál! 
Kellemesen telhetett a délutánotok.. Mi elég lazán voltunk, de jól esett! Na és rengeteg képet kaptunk a gyerekektől. Szerencséjük volt az idővel, sokat sétálhattak Baján. ![]()
Ti is lazítsatok, pihenjetek, szép ünnepet a továbbiakban nektek is! 
Lia!
Ó már el is mentek a gyerekek? Jaj, de rossz lehetett a búcsúzás megint... 
Nem csak Te érzed úgy, hogy nem végeztél a teendőkkel... én is elmaradtam... de azért sem bosszankodok... majd lassan lassan pótolom, amit még kell...
Mi most csak 3-an voltunk, nyugodt volt eddig az ünnep...
Köszi, Hanna már nagy kislány! Aranyosan fordul hasra, és vissza is... ennek nagyon örülnek a gyerekek, mert egy ideig tiltakozott ellene. De a fotózást nagyon szereti, mindig a kamerába néz, és utána kéri a mobilt, és ha meglátja magát, mindig nagyon mosolyog! 
28,291 2025-04-20 19:49:47
Na de most nézem, hogy mennyi is az idő... Elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
28,292 2025-04-21 06:40:14
Sziasztok! Mindenkinek legyen nagyon szép a húsvét hétfő is!
Tegnap délután már csak pihentünk a tévé mellett. Azért még a friss levegőre kimentünk egy kicsit a vacsora után.
Majd aztán este már csak gyümölcsöt ettünk. Éjszaka azért volt megébredés, de ettől függetlenül elég jól aludtam most fél 6-ig..
Hajnali 3-kor kimentem a fürdőszobába, de utána még jól visszaaludtam... aztán kaptam a locsolást a férjemtől, egy rövid verset mondott az idén is. Már nem hervadok el...
Főzni ma már csak brassóit kell. Van maradék bőven mára más is, de ezt megbeszéltük már...
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
Jelenleg itt 9 fok van, és délutánra 23-24 fokra emelkedhet a hőmérséklet... eső mára nincs még jelezve van...
A kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Természetesen most is hozom ide későbbre, mint mindig:
28,293 2025-04-21 08:16:22
Jó reggelt kívánok mindenkinek, boldog Húsvétot, Jó locsolkodást !
Nem aludtam jól ,álmodtam zöldségeket,bennem volt,hogy ma dolgozni kell sőt a telefon ébresztő is megszólalt fél 6-kor.
De ma jó idő lesz,26 fok,locsolás is meg volt,Laci még verset is mondott,jó vicceset,nevettünk nagyot! Nemsoká indulnak a nqgybatyjával fel az Anyukáját, húgát meglocsolni.Akkor majd teszek fel fotókat.
További szép napot mindenkinek.
28,294 2025-04-21 10:32:46
Szia Ancsa!
Cukis nyuszis képpel jöttél ma is! Nagyon tetszik! 
Sajnálom, hogy ilyen rossz álmodós éjszakád volt...
Mi már elkészítettük a férjemmel a brassóit, lett bőven, holnap nem kell főzni... én még egy kevés meggymártást is készítettem a fia,m kedvéért, mert Ő nem szereti az uborkát...
Most már lazítás van. Az idő gyönyörű szép itt is! 
Jót mosolyogtam a vicces locsolóversen... hihi, az én férjem is pikánsat mondott... Én is felnevettem! ![]()
Aztán a fiam is átjött, de Ő egy kedves, aranyos vereset mondott! Minden évben mást szaval! ![]()
Teljen nagyon szépen a mai napotok! 
28,295 2025-04-21 11:10:31
Margitka!
Igazán kedvesre,sikerült az idei ünnep,végül sikerült elkészülnöm mindennel,már fel is mentek a Laci Anyukájához,aztán visszajönnek ide,kaptam egy nagy virágvázát,ami udvarra való,kerámia és körben lyukak vannak rajta,pozsgásokat fogok bele ültetni,ma le is hozzák.Délután azzal fogok foglalkozni.Itt is nagyon szép az idő,mára 26 fokot ígértek,minden étel van,csak lazíthatunk.Sajnos holnaptól már munka,valamikor ki kellene vegyem a szabadságnapjaimat,még van tavalyról is.
Az jó ha már elkészült a brassói is,jó sok mindent készítetél,sütik is vannak bőven.
28,296 2025-04-21 13:13:08
Ancsa!
Biztos jó helyet találsz majd a virágvázának az udvaron. Majd, ha elkészülsz vele, fotót kérek! 
Mi is kint voltunk a kertben, de csak tervezgettük a következő munkákat... ma mégis csak ünnepnap van még, így lazítottunk.
Most már túl vagyunk az ebéden is. Folytatjuk a pihenést...
A brassóit édesburgonyával bővítve készítettük. Nekünk ízlett így! A férjem savanyú paprikával, én uborkával a fiam pedig meggymártással ette. ![]()
Tiramisut majd később eszünk...