Szervusztok,csak most pihentünk meg,reggel óta,most is csak azért,mert kezdődik a Forma 1.
Reggel vásárlással kezdtük,előbb a Kauflandba,majd a Pennybe mentünk be,szerencsére egymás mellett vannak és nem messze tőlünk!Alaposan bevásároltunk,majdnem mindent kaptam,még kell pár dolog ,amit egyikben sem sikerült,az az igazság,hogy rengetegen vásárolnak most,hogy egyszerre lesz az ortodox és a keresztény Húsvét is.Sok minden ki volt ürülve..Konyháskodni akartam,de hozzáfogtunk kinn a dolgunkhoz és belemerültünk,takarítottunk,lomoltunk,gyomláltunk,ültettünk,söpörtünk,használatba vettem az új slagot,lemostam az ülőgarnitúrát,asztalt,székeket,a járólapot,alaposan meg is locsoltam és lemostam a virágokat,megint kivittem őket ! Csak addig álltunk meg míg ettünk,aztán folytattuk,én kimentem az utcai kiskerthez,LAci pedig szétszerelt egy nagy ládát,amiben csempéket gyűjtöttünk,hogy majd mozaikozok vele,de az idő kikezdte a ládát,a csempéket lehordta a pincébe,a ládát szétverte.Közben a padlásra is felmentünk,lehordtuk a párnákat az ülőgarnitúrához,megtaláltam akét kis fonott karosszék forájú virágtartót,amit még tavay vettem a Trokában,rögtön akadt helye,a paravánra fogattam fel és a tegnap vásárolt két kis pletykát helyeztem bele,képeket a topikmba teszek majd.Közben a macskák is élvezték a jó időt,kinn kergetőztek,mindent alaposan megfigyeltek,amikt rendberaktunk,megjegyeztek mindent,a kis csobogót is beindítottuk,a két kicsinek nagyon tetszett,még őke nem látták.Laci még délelőtt mikor megjöttünk a vásárlásból,biciklire ült és elszaladt megvette nekem azt a kövirózsát,mert látta hogy mennyire bántam,amiért nem vettem meg,utána is néztem a neten,létező fajta,ilyen színű,rengeteg fajta kövirózsa van,nem is tudtam eddig.Nagyon boldog voltam,én viszont egy krotont vettem,ami síma levelű nem karélyos, mint az enyém.Most már aztán kipurcantunk rendesen,megállapítottuk,hogy kezdünk öregedni,lassabban mennek a dolgok!
Sajnos sütni nem értem rá,de még remélem nem késtem le semmiről!
Lia!
Milyen jó lesz Nektek együtt!!Finomakat készítettél én is betároztam kekszből,sok mindent lehet belőle készteni,sütés nélkül,kínálni nagyon jó!Megmutatom a pozsgást,megvette nekem Laci!
Margitka!
Nálunk is nagyon szép napos ,meleg idő volt,26 fokot mutatott az udvaron,de sajnos holnapra megint esőt mond...