Szervusztok!
Megjöttem,végre vége a mai napnak,hoztam valami lilát,jó hosszú volt a mai nap is,de most már fő a hétvégi ebédünk,húsleves,csirkeláb és hát meg melle csontja,ez most ilyen lájtos leves lesz,egy egész csirke vár majd a Húsvéti levesre!És lecsós oldalas is készül,meg kirámoltam a fagyót,crispy csirkemell is lesz és egy zacskó rozmaringot is találtam,azt megfőztem teának és beteszem egy spriccolós üvegcsébe,azzal fogom a hajam spriccolni,állítólag csodákat tesz a hajjal...
Holnap munka van, de utána piac és virágvásárlás,a ládákat megtöltjük,úgy hallottam,holnaptól jön a jó idő végre,és a tavasz,amit annyira várunk már régóta!
Hétfőn délután jönnek a kamerát felszerelni,az is túl leszünk végre!
Sütni holnap fogok csak,ma főzés van.
Képzeljétek!
Akkora szerencse ért,el sem merem hinni!
A múlt héten mikor megyek egy ismerősömhöz,,látom kicserélte az okos vasalóját másikra..kérdezem mi történt a régivel?Azt mondja nem tudja ,elromlott,mert gőz helyett víz csorog belőle!Kérdezem mit csinált vele?Hogy azt mondja ,kidobta,elvitetni majd ha begyűjtik az elektromos hulladékot!Júúú,mondom ki ne dobja,hátha meg tudom javíttatni!Ó hát vigyem csak el!
Rögtön szóltam is Lacinak,mert elég nehéz egy ilyen vasalóberendezés,jött biciklivel aztán felgumipókozta a csomagtartóra,úgy toltuk haza.Tudni kell, hogy van nekem egy jó kis gőzölős Rowenta vasalóm,szinte tiszta új,még apu nővére hozta nekünk Németből,de nagyon ritkán vasalok,azt nagyon nem szeretek...vasaló asztalom sincs...NA Laci itthon szétszedte ezt a kis okoskát,jól kipucoltuk csipesszel,tele volt szöszmösszel,a tartályt vízkőtelenítettem a Prouvé szeremmel,aztán kipróbáltam..először még vízet engedett,de aztán megindult a gőz belőle és úgy megy ,mint egy óra!!Hát nagyon boldog vagyok,szerintem rákapok a vasalásra,csak még egy asztalt is vennem kell hozzá.Ez Philips és majdnem 2 literes a tartálya,felismeri az anyagot,nem kell állítgatni a hőfokot!Szuper!
Az időjárás nálunk ma is nagyon búbánatos,hideg és borús,még nem tudtuk kitenni az ülőgarnitúrát idén,folyton hideg van és esik valami.Na talán jövő héttől..Aludni én jól aludtam,csak kevésnek találtam megint az éjszakát,olyan hamar reggel lett,de holnap szerencsére nem kell túl korán kelnem.