Sziasztok!

Margitka!
Csatlakozom én is a fórum szülinapjához még nagyon sok szülinapot a fórumnak!
Köszi a reggeli kávénkat! Most csak Nescafe 3+1 volt itthon, de ez is nagyon finom volt. Most várjuk a csomagot rendeltem szemes kávét abból fogok főzni. Inkább darálom, mert az aroma miatt sokkal finomabb.
Lívia főzött mikor náluk voltunk az annyira finom volt, hogy megkérdeztem milyen kávé. Az olasz kávé volt, de mondta nagyon drága. Persze az árát nem firtattam, de utána jártunk, mert többek között ezt is kapott az orvos műtétem után a csomagban 15.9oo Ft volt 1 kg.
Hát meglepődtem milyen drága, le is mondtam róla, hogy azért ilyen drága kávét nem iszunk.
Mégis sikerült rendelnem olcsóbban és ma fogjuk megkapni a futár 1 óra körül hozza. Már alig várom, hogy igyunk belőle!
Nagyon finom lehet ez a tiramisu, mi is szeretjük. Főleg, hogy hamar is készen van és van édesség.
Ahogy Ancsának, nekünk is volt egy kis akció pénteken. A férjem unokatestvére szólt, hogy a Média Márkt-ban meg tudták csinálni a számítógépét. Ugyanis neki is feltörték, utána az enyémet. A facebook fiókomat mikor feltörték mindent elvittek. Nem tudok máig bemenni, ezért csináltunk egy másik fiókot. Nagyoyn megörültem ennek a hírnek, mi is fogtuk magunkat és pénteken hajrá bementünk. Jól kiálltuk a sorunkat, mert az "okos pultnál" sokan voltak. Pont bent volt az a félrfi akit mondtak, de a sorba állás miatt egy másikhoz jutottunk. Hár ez egy nagyon fiatal srác volt, aki azonnal mondtanem lehet megcsinálni. Hivatkoztam az ismerősünkre,hogy ő itt volt és annak nem mondtak nemet. Arrébb ment és utána mondta 8.500 Ft ot kell fizetni és akkor meg lehet csinálni. Megöröltem, de gyorsan le is törtem, nem lehet megcsinálni, mert nem jó a jelszóm. Mondtam azt is ellopta, mindent ezt eddig is mondtam. Mert ha én nem tudok bemenni akkor nem tudja megcsinálni. Addig addig, hogy a flrjem mondja mehetünk haza. Elindultunk, a kocsiban el kezdtem babrálni, szóültam bejött a fiókom, na vissza a boltba. Megörültem megint, de a boltban mondták mint egy idegen úgy mentem be a fiókba! Hiába mondtam segítsenek, mert már a nevemben pénzt is gyűjt, kétféle jótékonykodásnak, az egyiken 18 millió van már, a másikon 4 millió! Akkor sem tudják megszüntetni, hát ez elszomorító, hogy ilyen piszok világot élünk a csalókkal nem lehet semmit sem csinálni, élnek mint marci hevesen!
Nagyon nehezen tudtam felfogni, hogy mi van!? Ezt csak így lehet hagyni! Felháborító!!!
Szombaton reggel indultak haza Levente fiamék, tegnap mentek vissza. Csinálták a motort, meg névnapoztak a másik mamáéknál!
A hajamat csak most tudtam befesteni, becsavarni. Ma nem főztem van maradék, meg még töltött paprika is.
Lia!
Mi is néztük már ezt a filmet régebben, tetszett nekünk is. Itt tegnap esett a hó mikor délután mentek haza a gyerekek, aztán mondták ahol jártak a sztrádán ott meg süt a nap.
Ancsa!
Akkor nálatok is zajlik az élet! Na én is fel lettem volna háborodva, hogy mik vannak! Remélem látni a kamera felvételen hogy kik vitték el a zsákot! Így van az ha valaki jót akar, az mindig megjárja! Reméljük nem lesz belőle büntetés!