Szervusztok,itt vagyok én is!
Ma is hosszú napom volt,sok a munka,de hazafele karalábét akartam venni levesnek,az útba eső Profi boltban pont nem volt,máshol meg nem kerestem,hanem borsó levest főztem,nokedlikkel.
Nálunk elég nem szeretem idő van,fúj a szél elég hideg is,meg felhős,mondjuk eső az nem volt!Laci ki is használta elbiciklizett cigiért magának Biharkeresztesre,csak ott árulják azt a szivarkát,amit ő szív,itt Váradon nem lehet kapni.majdnem 3 órába telt neki,bosszankodott is,hogy megöregedett,mert máskor Debrecenig is elkarikázott ennyi idő alatt...hát az idő telik..meg aztán az utóbbi időben nem is használta a biciklit ilyen hosszú távra.
A tegnp kimosott ágyneműm is megszáradt,úgyhogy összeszedtem a szárítóról,én is bosszankodtam ,mert vettem egy tubus Piros Aranyat és tudom ,hogy megfggyeltem ,hogy onnan vegyem ahol azt írta édes,erre mikor hazaérek és nyomok ki belőle,hát csíp.Akkor néztem meg ,csípős persze.Mérges voltam mert a polcon direkt onnan vettem ahol az édeset írta,de magát a tubust nem néztem meg.Holnap bemegyek megint ,mert nagy a gyanúm,hogy a praktizáló iskolások keverték össze,ők pakolják a polcokat ,de beszélgetnek,röhincsélnek,csak pont oda nem figyelnek,hogy mit ,hova raknak.Ha össze lesz keverve ,szólni fogok az eladóknak,gondolom egyáltalán nem figyelték melyiket hova rakják,főleg ,mert ugye magyarul írja rajta,a gyerekek meg román iskolából voltak.Na,nálunk meg a csípőset egyikünk sem eszi...
Lia!
Remélem nem fog letörni a virág,végül is úgy akartam,hogy úgy nőjenek mint a természetben a fatörzseken,most volt rajtuk virág,de remélem ha nőnek majd akkor már erősebbek,meg dúsabban lesznek,babán lével locsoltam meg,friss orhidea földet kaptak,faszenet is kevertem közé,meg fokhagymát és táprudacskákat.
Mivel nálunk -4 fokot is jelznek hétvégére,éjszakára,szerintem behozunk pár virágot megint,nehogy már áprilisban fagyjanak meg!
A sok eső jót tett nekik,szépen fejlődésnek indultak!
A hát falára tavaly rakott Laci polcokt,oa már elő vannak készítve a virágládák,de még a muskátlik nagyon drágák,még várok nem veszek,a bejárati ajtó másik oldalán levő falra is tesz idén két polcot,oda napimádó gazaniákat teszek majd,mert ott nagyon süti a nap,egész nyáron ,erről védi a lonc!Csak jönne már a jobb idő,hogy tudjunk végre valamit kinn mozogni!Mikor kicsit naposabb az idő,rögtön kinn is vagyunk,de jobbára szeles,felhős,esős idő volt még idén!
Ilona!
Milyen szépségesek a virágaid!
Margitka!
Nagyon szép a flamingód,jó nagy virágai vannak!