Szervusztok,meg is jöttem!
Nálunk sajnos olyan szakadó eső volt reggel,délelőtt,hogy taxival kellett mennem a céghez..Hazafele már jobb volt és most délután még a nap is kisütött.Beléptem persze a kedvenc boltomba,most is kaptam jó dolgokat,vettem sonkát,csirkét,csirkecombot és virslit,meg mirelit krumplit sütni.
Itthon szétderaboltam a csirkét és mivel ez családi csirke volt,plusz két comb van hozzá csomagolva,hogy a családban mindenkinek jusson comb.A szárnyakat és a combokat kirántottam,a többi részét elcsomagoltam a fagyóba.Aztán még főztem egy ganache-t és színes kókuszba forgattam kockákat is.

Van a kekszes krémes is,most igazán van bőven süti is itthon.
Még egy virágomat is átültettem,az aráliámat,mikor vettem pici ,három kis levélnyi volt, az is lehervadt,na mondom ebből sem lesz semmi...aztán feléledt és mára már kinőtte a cserepet!
Holnap a Lidlbe szeretnénk elmenni,kell pár dolog,ami csak ott lelhető.A főzést be is fejeztem mára,elmosogattam a tűzhelyet is lemostam,ha rántott húst sütök,mindig összefröcskölöm...
Margitka!
Nagyon cuki a kis Hanna,milyen szépen fejlődik,már szerintem hízott is,kis dundinak látom!Foglalkozzatok is vele,úgy okosodik,tanul!
Lia!
Te jó ég mennyi töltött kápi,de jó is az mikor tudod ,hogy van a fagyóban étel,akár kész,akár félkész,mindig van mihez nyúlni,kinek van mindig ideje,vagy kedve épp főzöcskézni?