Sziasztok!

Margitka!
Köszi a reggeli kávét! Itt ma szépen süt a nap remélem most már így is marad egész napra!
Tegnap nem sikerült már délután benézni, este meg már késő volt mire ide tudtam volna jönni.
Örülök, hogy már javul a lábad és nem fáj annyira. Jobbulást kívánok!
Nagyon szép hétvége lesz majd együtt a gyerekekkel. Gondolom, hogy nagy készülődésben vagytok. Látom már a sajtos is készen van, ügyesek vagytok. Szép almákat sikerült vennetek, ezt a fajtát mi is imádjuk. Látni mlyen egészségesek. Milyen jóízűen fogja cuppogtatni a tündér unokád!
Én tegnap nem sütöttem, de készült túrógombóc, a férjem kérte ezt csináljak inkább. Még maradt mára 4 db, de azért főzök csirkenyakat mert nagyon szereti. Így elég lesz kettőnknek. A fagyról meg kiveszek zöldborsó levest és meg is lesz mára az ebédünk.
Tegnap megszáradtak a kimosott ruhák is délutánra. Közben két benti virágot is átültettem, mert már kicsi volt a cserép.
Délutánra a szomszédunkkal beszéltünk, jöttek a házhoz, sajnos pozitív lett az eredmény.Nem hiányzott nekik ez, most megint vannak vizsgálatok és eldöntik gyógyszer, vagy kemó, vagy műtét. Sajnálom 60 éves, és még májusban a fia esküvője. Addig ezeket meg kell csinálnia.
Elfelejtettem sikerült a felvételi elsőre Tamás unokánknak. Nagyon büszkék vagyunk Rá! Központira a fiam vitte, szóbelire a menyem. A menyemet is behívták és gratuláltak, hogy ilyen fiút neveltek. Ez a gesztus meglepett mindenkit.
Jövőre Levi kövedtkezik, hogy mjilyen gyorsan megnőnek! De már a kis Hanna is lassan féléves lesz!
Lia!
Itt mindig az a gond, hogy a portán nem veszik fel a telefont. A rendelőben még az orovos is felveszi, de a portán van a gond. Időpont foglalásra is pl. a laborba kellene ,egész nap rajta kell üljél a telón, még végre valaki a portán felveszi és kapcsolja a labort. Egyébként nem lehet csak így kérni.
Ügyesek vagytok, ha a káposztát is megfőzitek húsvétra! Nektek is szép ünnepek lesznek, hogy jönnek a gyerekek. Meddig maradnak?
Milyen nagyfiúk már Ők is! Aranyosak nagyon és szeretnek mamánál lenni!
Mennyivel könnyebb lesz, hogy a fiadék átvállalták a kertet. A mulcsot leszórták a rózsák közé, még szép is, vagy nagyon apróra darálták? Ez jó tápanyag is a rózsáknak nem?
Ancsa!
Te is finomat sütöttél és megint sokat kertészkedtetek!