Válasz: Társalgás

Szervusztok!
Ma nagyon szép időnk volt,hamar végeztem a munkahelyemen,hazafele,mondom belépek egy kis zöldhagymáért,retekért a piacra,de csak azt akarok venni!De ahogy elmentem a hentes pult mellett,ahol mindig vásárolok,már messziről köszönt rám az eladónő,hát úgy bevásároltam,hogy a piac kapujában,felhívtam Lacit,jaj segítség,segítség..rögtön kérdezte hol vagy?Itt a piacról kijöttem,de em bírok hazamenni ...várjál,futok,szaladok...persze elindultam hazafele,de jött is,a piac nincs messze tőlünk,5 perc..de vettem zsírnak valót,2 kg-t,egy kiló húsos szedeléket is,mert vegyesen akartam kisütni,egy tálca miccset,egy grillkolbászt,két szűzpecsenyét...de hát minden olyan jó árban volt..Így hazaérve,nekifogtam a zsírt olvasztani,és megsütöttem egyik pecsenyét rántott húsnak,utána kimentem Lacihoz az udvarra,ő már ott dolgozott,én is beálltam,cserepeket üresítettem ki,a virághagymákat eldugdostam az ágyásba,csináltunk egy feljárót a macskáknak a kerítésre,egy csomó kis palántázó cserepem van meg üres virágládáim,amiket ki akarok dobni,sok virágot vettem tavaly ,töveket,palántákat ,mindnek ott a cserepe,de nincs szükségem annyira,meg amúgy is kis gyenge,vékony vackok..sok lomot összeszedtünk az udvaron,sok kidobni való gyűlt össze. Átültettük a yuccákat egy nagy edénybe,kapott egy fonott kosarat is,kaspónak.
Csak ketten együtt bírtuk emelni,olyan nagy...
Jó éhesen jöttünk be,nekiestünk az ételeknek...