Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a születésnapi köszöntéseket!
Ne haragudjatok, hogy csak most jelentkeztem! Sok munkám volt pedig még a férjem is sokat segített. Észre is vettem, hogy elég lassan tudtam most dolgozni. Valahogy nem ment a munka, nem bírtam.
A barátnőm meglepett egy nagy tál sajtossal, pénteken hozta el. Én sütöttem egy sütit, keksztekercset, meg még négy tepsi túrós-lepényt, és még egy narancs tortát. Ezekkel nagyon elfáradtam.
A gyerekek tegnap délután mentek haza. Nagyon, nagyon meglepett a családom. Már furcsa volt, hogy nem kellett szombatra főznöm. Arra gondoltam, hogy a menyeim főznek és hozzák, mivel mindig mondták hogy ne csináljak semmi nagy dolgot.
Furcsa volt még, hogy nem jöttek a gyerekek, mi utaztunk egy helyre, ott volt a három családnak a találkozó.Nem tudtam, a férjem sem mondott semmit, csak elindultunk. Jó hogy még a szememet nem kellett bekötni, pedig akarták!
Hát bizony a találkozó Lillafüreden volt a Mátyás étteremben, ott volt foglalva egy asztal 9 főre. Már mindenki ott volt, ránk vártak! Kicsit zavarban is voltam, mert mindenki csillogó szemekkel minket nézett, mikor bementünk és köszöntöttek a gyerekek!
Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek is finomak voltak. Egy probléma volt, hogy esett az eső, de mikor jöttünk haza már akkor nem.
Itthon folytattuk a tortával és sütikkel jó későn 11 óra után mentünk aludni. Nagyon szép hoszzú nap volt!
Másnap azért főtt itthon is a húsleves, Stefánia szelet volt krumplipürével.
Majd hozom a fényképeket is.
Margitka!
A kis Hanna nagyon megkínlódik a fogacskáival! Remélem, hamar túl lesz majd rajta!
Finomat sütöttél Te is!
Lia!
Szerencsésen megérkeztek a fiadék is, gondolom volt öröm mikor meglátták a finom palacsintát!
Nem volt ott sem jó idő, de legalább pihentetek egy kicsit!
Ancsa!
Nagyony szép lett az elválasztó, hangulatos! Milyen jó, hogy kitaláltad! Te is finomat alkottál!