Szervusztok,befutottam én is!
Ilona!
Isten éltessen sokáig,nagyon jó egészéget kívánok,legyél mindig szeretve!
Nálunk ma is esős,sőt hideg a nap,hűl rendesen,a következő napokra csak 6-8 fokot mondanak nap közben ,éjjel pedig akár -4 is lehet...ez nem jó...főleg mert esik az eső is...akár rá is fagyhat a virágokra,ma már vissza is hordtam párat,amik érzékenyebbek...sajnos sok fa is virágba borult már,és most jön rájuk a fagy...reggel voltam dolgozni,délben hazafele beléptem a kedvenc boltomba,egy kis virslit,szalámit,meg füstölt sonkát vettemja meg almát és répát is,de még kaptam akciósan Delmát szendvicseknek,Actíviát és vettem egy üveg kaviárt is,Lacinak,mert szereti az ilyen tengeri mütymütyöket,ez is akciós volt ,amúgy biztos nem vettem volna meg...
Margitka!
Valóban nagy segítségemre van Laci nem is voltam szokva ennyi segítséghez,azelőtt semmit nem csinált otthon senki...Apu volt ilyen,mindig mondtam is anyunak milyen szerencséje van, hogy apu ennyit segít mindenben neki,bármit rá lehetett bízni!
Kenyeret nem vettem ma,mert nekem már évek óta szokásommá volt,március 15-ét ,frissen sütött kenyérrel ünnepelni.Most is be van dagasztva a kenyérke,krumplis kenyér lesz.Ma más dolgom nincs is,főzni nem kell,tegnap sütöttem szűzpecsenyét,azt fogunk enni, ha megéhezünk,levest holnap fogok főzni.Be is gyújtottunk mert igen lehűlt a levegő,a kenyeret várom csak ,hogy megkeljen.