Sziasztok újra! 
A főzés ma elég hamar elkészült ma. Ebéd után a már mindennapos kis pihenőnket megtartottuk... jól is esett...Azért volt egy kis takarítás is délután. Most a fürdőszobában szorgoskodtam... De aztán jött az uzsonnaidő. Mára elég is volt a munkából, ennyit bírtam... Ha többet mozgolódok megfájdul a bal lábfejem, muszáj pihentetni... 
Ilona!
Szépséges nárciszokat és még aranyesőt is hoztál! 
Igen, ez így van. Annak azért örültem, hogy még épp nem álltam hozzá a tojásfehérjéből habot verni, mert úgy kell a gofriba belekeverni a végén... időben jelzetek tegnap a gyerekek. Nagyon cuki a Hanna,m annyira édes. Ma is kaptam videót, amit a fiam vett fel, amikor épp puszilgatta a nyakán Bogi a kicsit, és nagyokat nevetett! ... aztán később meg Bogi küldött egy fotót, ahol Gábor feküdt hanyatt, és rajta volt a Picur, oda bújva a nyakához, úgy aludtak. Annyira ragaszkodó a kicsi! 
Nekünk is tetszik a pálma, szépen nő!... de még muszáj odabent nevelni egy ideig...
Elhiszem, hogy a fiaid izgulnak érted! De így azért ügyesen megoldottátok a leanderek kiszállítását! ...
... Nekünk is van 2, de azok már évek óta kint vannak télen is... Most először nem fagyott le egyiknek sem a levele... talán majd az idén már lehet, hogy újra virágozhatnak...??
Bátrak voltatok, hogy kivittétek a tölcsérjázminokat... ha lenne még fagy, akkor szerintem még bevihetnétek... Drukkoljunk a jó időért! 
Holnapra jó bevásárlást a Pennyben!
Itt ma semmi eső nem volt, de most nézem, hogy nagyon fekete felhők gyülekeznek.. ebből lehet majd valami...
Ancsa!
De aranyos katicával jöttél!
Nagyon szeretem én is. Csak a katica és a szitakötő az, amit hagyok a, ha rászáll a kezemre. Mindegyiket kedvelem!... de mást nem fognék még, még az 1 napos kiscsibét sem, vagy a nyuszit se... 
Pihenjél is, ha ennyire fárasztó nap után kerültél haza! 
Ha nincsen gofrisütőd, akkor az hiányozhat, szerintem szeretnéd... De lehet kapni, ha nyáron fürdőhelyen vesztek enni.. igaz ott elég drágán adják...
Biztos jó lesz majd netezni Hannával, ha nagyobb lesz! Hihi, már a mobiltelefon is nagyon érdekli, tegnap megfogta, amikor Bogi mutatott valamit rajt, és érdeklődve nézegette. 
Lia!
Zsomboréknak szép élményeik lesznek, mi is jártunk ott évekkel ezelőtt. Finom kaját rendeltek a hazaérkezésükre! 
Akkor cicázhattok Ti is, a fiadék nyugodtak lehetnek, hogy vigyáztok rájuk.
Bizony, hogy le lehet csábulni a Pepcoban! ... még a férjem is lelkesen válogatott ott tegnap, pedig Ő nem annyira türelmes...
Ma egyeztettünk Gáborral, majd március végén jönnek 4 napra a kicsivel... csak betegek ne legyenek!
Ó de cuki ez a pici cica!