Sziasztok!

Margitka!
Nagyon szép virágot kaptál a fiadtól! Igen szép a színe, egyszer én is kaptam Ibolyától ilyen színben.
A torta is finom lehetett, de milyen krém volt benne? Egészségetekre a finom pezsgőt és bort mellé!
Aranyos lehetett a kis Hanna, mikor integetett!
Jó volt itt is egy kicsit a gyerekekkel, de szombaton mentek is haza. Majd szombaton jönnek és maradnak tovább.
Este beszélgettünk is hívtak "konferencia" volt nálunk! Megmondták, ne hogy terheljem magamat, majd jönnek és segítenek. Már ismernek, hogy mennyi mindent csinálok egyszerre, ha jönnek! Most lazítsak még korai a sok munka! Mondtam nem én csinálom, itt van az apjuk is ő lesz a kukta! Valamiben spekulálnak, csak nem mondják! De majd kiderül!
Tegnap hogy volt ebédünk, így nem kellett főzni . A férjem kitalálta, hogy kihordja az összes leandert. Volt vele munkánk mire mindegyiket átnéztük és rendbe is raktuk.
Este megnéztük a Hunyadi c. filmet, utána jót aludtunk reggelig.
Lia!
Nálatok is készen van a fák metszése, ügyesek vagytok! A férjed is bátor a létrán!... hát ilyenek Ők! Valóban még van szőlőtök is, na majd az is készen lesz. Legalább a veszélyesek készen vannak!
Olyan jó utána nézni a munka eredményét!
Finom a fánk, jöhetne belőle egy kevés!
Ancsa!
Láttam a szép kertet, hát nagyon szép lett mint mindig! Ti is ügyesek vagytok! Hol volt ez a sok virág, csak nem bent? Hogy fértetek el hiszen ez rengeteg! Igen ügyes vagy, hogy ilyen jól kiteleltetted mindegyiket. Gyönyörű szépek.