Válasz: Társalgás

Szervusztok,itt vagyok már!
Kicsit hosszú napom volt ma,de siettem haza utána,mert ma ünnepeltünk Lacival,ma 4 éve élünk együtt!Ünnepi vacsorát készítettem,pisztrángot sütöttem,és krumplit ,fokhagymát mellette,bontottunk egy üveg Hugót,jól megvacsoráztunk és koccintottunk is,süteményre most nem futotta az időmből,de a hét végére lesz az is.De volt finom csokink.Hozok pár képet a topikomba.
Margitka!
Kis ügyes a kis Hanna,hogy ilyen bátran állja a szurikat!Az is milyen szerencse,hogy tudtatok vinni vacsorát a Fiadnak,mikor dolgozik,jól jön az mikor szünetet tart!
Ilona!
Na, legalább ez jó, hogy nem kellett még fizetni is a fogért,a fő, hogy meg lett csinálva! Na igen,valóban nagyon könnyen összedolgozunk Lacival,annyira egyszerű és könnyű együttélni ,ahogy lélegzetet vesz az ember,sosem hittem azelőtt ,hogy ilyesmi létezik!Főleg két magányos,nem túl fiatal,Skorpió esetén,mégis első perctől meg volt az összehang köztünk!Laci mindig azt mondja,a Sors ki akart babrálni velünk,hogy összeengedett két Skorpiót,hogy egymás idegeire menjenek,de nagyon ráfázott,mert mi pont ellenkezőleg,nagyon jól megértettük egymást!
Én ma miután odatettem a halat,elkezdtem kihordani a virágokat,nagyon meleg volt ma nálunk és ide nem mondanak már fagyot éjszaka,tavaly már több,mint egy hete kinn voltak a virágaim...lesz,ami lesz..Este még begyújtunk,egy kicsit,de egész nap nyitva az ajtó,már felraktuk a szitaajtót is.
Lassan készülődünk lefekvéshez,holnap sok a dolgunk,szép estét!