Szervusztok!
A tegnapi nap úgy eltelt,hog ymire észbekaptam már este lett és nem is írtam ide semmit.Jó idő volt és kinn tevékenykedett Laci,én meg benn,a konyját rendezgettem,egy kisebb átalakítást ötöltem ki,amit LAci támogatott,így utána is néztünk a neten egy térelválasztónak,amit a konyhaszigethez szeretnék erősíteni,egy apácarácsra godnoltuk fából,mivel a sziget munkalapja is fa.Elképzelésem szerint a plafonig érne,kettéosztva így a teret konyhára és nappalira,viszont levegős és a rácsozat miatt mégis átlátható,és virágokat is terveztem ráaggatni pár cseréppel,ami majd szépen futna rajta,mondjuk zöldike...na,majd ha kész hozok fotót,mert meg is rendeltük a rácsot tegnap és holnap már szállítják is ki.Laci a plafonhoz is hozzáerősíti,mivel tuti hogy a macskák ki fogják próbálni a mászást rajta...
Persze mostam is tegnap,meg takarítottam,most a konyhaszekrényt meg a pultot mostam le,átmostam poharakat,kávéscsészéket.,a fürdőszobát stb..Nem sokat néztem a tv-t tegnap,ma hosszú napom volt,munka után még voltam második műszakon is...Laci közben itthon előkészített oszlopokat,lecsiszolta,majd lazúrozza, amivel a rácsot meg akarja erősíteni majd két oldalt.Azon kívül ma jött a futár is ,amit vagy három hete rendeltünk napvitorlát,azt hozta,már le is mondtunk róla...
Szóval pörögnek az események,most ,hogy már kezd jó idő lenni,a hét második felére már 20 fokokat jósolnak a meteósok...
Itt benn a fürdőszobában telelt ki az avocadom,egy nagy edényben pár napja beleszórtam némi petrezselyem magot,olyan göndörkéset,meg némi dísztökmagom is maradt,és cherry paradicsom,vegyes salátaként mindent beleszórtam,hát képzeljétek,minden nő,már a tököm jó 10 centis!de a sok petrezselyem is szépen fejlődik,azt sem tudom hogy védjem le a macskáktól !Szeretnék kis fűszerest,de ezek a piszok macskák ketten Piszka és Mimo,rá vannak kattanva a virágokra,hol az egyiket,hol a másikat kell lezavarni valamelyik cserépről vagy virágládáról...folyton kaparnak,másznak,törnek,zúznak a virágaim közt.Bitta és Pincúr szerencsére nagyon jó cicák...
Olvasom milyen munkában voltatok Margitka,na szerintem nem kell majd altatni éjjel,és finomakat is főztél!
Ilona!
Alszanak éjjel is,Bitta és Pincúr egész éjjel,de Piszka és Mimo sajnos nagyon egymásra találtak rosszaság tekintetében,és van hogy hajnalban kergetőznek,vagy éjjel 2 kor pl.Piszka,ki akarja nyitni a szekrényajtót és ezzel persze zajt csap, amire én mindig felébredek,Laci alszik mint a bunda.
Lia!
Jól kipihentétek Magatokat a fürdőn?Gondolom nem hiányzott hétfőn a munka,de sok a beteg,még nálunk is sokan hiányoztak ma is,fertőtlenítek napok óta mindent,az íróasztalokat,billentyűzeteket,kilincseket,korlátot,stb..
Mára még volt töltött káposzta ,és almás süti is azt ettünk,és még van gombaleves is.Holnap nem hiszem hogy fogom tudni használni a konyhát,ha Laci ott működik majd,de végül is még lesz holnapra is kaja.
Elköszönök mára,megyek szeletelek egy kis almást még,és nasizunk.
Szép estét mindenkinek!!