Szervusztok!
Későn jöttem meg ma,de még mielőtt ebédeltünk volna,felszórtuk a kis kertet fahamuval és bevetettem fűmaggal,majd egy ritkább szemű hálóval letakartuk és felszórtam kövekkel is,ritkábban,nem tettem nagyon aprókat közé,így ha minden igaz,ki tud majd nőni a fű a kövek közt..sajnos nem lehet hagyni csak úgy a földet,mert folyton benne randalíroznak,összerugdostak mindent,letördelnek mindent,ami kinőne,és lyukakat kaparnak,minden csupa föld,ők is...aztán behordják...így muszályból visszatakartuk,de már nem vastag fóliával,hanem azzal a szita anyaggal.Szörnyen rossz macsa ez a két kicsi..
Utána megebédeltünk,csak levest ettünk,de most elég volt,később még lehet enni paprikáskrumplit is.
Laci rendezgetett a fáskamrába,a fürdőszobánk egyik fala,arra van,és még egy vakablak is van rajta,amit mi a fürdőkellékeknek használunk,de ott főleg nagyon vékony a fal...a fürdőszoba mindig hamar kihűl és nem is melegszik fel eléggé,hiába forró a radiátor,egyik fala az udvarra nyílik,azon van ablak is,úgyhogy most Laci elhatározta hogy a kamra felőle leszigeteli a falat,van a padláson polisztiren lapunk,meg maradék ragasztóanyagok,úgyhogy mielőtt a fa bekerül a kamrába,most van hely,hozzáfér ott a falhoz,meg is csinálja.Holnap ide még melegebbet jeleznek,majd péntektől ismét lehűl kissé..
Ilona!
Jaj,igen nagy szerencse,hogy ért sok mindenhez,mindig ,mindent megtervez ,kiszámol,kimér előre,aztán mikor hozzáfog,már csak símán megy a dolog.Fölöttébb boszantó hog már a fogorvosokban sem lehet megbízni,nem elég hogy írtó drágán dolgoznak,de már én is észrevettem,hogy ahányszor mentem,hamarosan valami vagy meglazult,vagy eltört,vagy megfájdult,szerintem direkt hagynak mindig valamit,amivel majd megint vissza kell menni hozzájuk.De ha garancia alatt van,hátha megússzátok a fizetést!
Lia!
Kellemes pihenést,Rátok is fér,jó hogy van olyan jó kis fürdő és tudtok lazítani,feltöltődni!
Margitka!
Sajnos a fogacskák mindig fájdalommal járnak,míg kibújnak,biztosan kenegetik csillaptó géllel az ínyét Hannikának a szülei.Ezen is túl kell esni neki is.
A vöröslencse jó ötlet,nekem van itthon ha minden igaz kétféle lencsém is,én nem is értem miért csak újévkor főzök,pedig szeretem!