Válasz: Társalgás
Sziasztok újra! 
Azért az az éjszakai sok felébredés ma délelőtt fárasztóan hatott rám... Ezért az ebéd utáni rendrakást követően szellőztettem egy nagyot a nappaliba-na, majd lepihentem... A tévé természetesen most is ment, a férjem meccset nézett mellettem, de nekem sikerült elaludni egy jó óra hosszat. 
Lia!
Látom, hogy Ti is tartottatok sziesztát... sikerült nektek is aludni egy kicsit? 
Biztos most is szépre és finomra sikerült a kenyered! Az ajándék káposzta is jól jöhetett! ![]()
Itt is hasonló volt ma az idő... A fiam mosott is... fél 4-kor átmentem, és segítettem a ruhákat összeszedni a szárítókötelekről... Vittem át 1 kg diót is, amit már venni kell, mert nálunk sajnos nem terem egészséges... Fecó átválogatta, Neki jo a szemet... csak utána merem felhasználni majd. ![]()
Na és pihenés után ma is dolgoztál?
Ancsa!
Csoda szép színe van tulipánoknak, amit hoztál! A bor is jól mutat mellette! Finom lehet az is! 
Mit olvasok? Kihagytad a kedvenc boltodat? ... ami azt illeti nem lehet könnyű csak úgy eljönni mellette... De ma volt akaraterőd!
A Penny-t mi is nagyon szeretjük, jó ott vásárolni. A fémvázas hőmérő biztos stabilabb, legyen meg sokáig! ![]()
Akkor még otthon is szorgoskodtál, mint mindig!
Ép ma néztük mi is a fa mellett, hogy kibújtak a hóvirágok, de nagyon kicsik, hiányzik nálunk is a csapadék a kertben...