Szervusztok!
Kicsit későn értem haza,ma hosszabb napom volt,de minden oké,ebédeltünk,akartam kekszszalámit összerakni,de miután jól laktunk,ellustultam..pedig édességhiányom van...na,majd holnap,ma még beraktam egy adag krumplit a sütőbe,és átmelegítettem a kolbászt,hurkát vele, a sült húst is,majd beraktam a melegen tartó edénybe,este jó lesz elővenni,akkor már nem lenne kedvem frissen sütni mindent,viszont enni kell .Itt ma is szép idő volt,igaz reggel igen hideg van,mikor megyek munkába,de hazafele már nagyon kellemes a napos időben hazajönni.Épp ma jutot eszembe,hogy azelőtt,mennyire lusta voltam,autóval mentem munkába,haza,ott egész nap ültem a gép mellett...persze,hogy otthon rengeteget sütöttem,főztem,mert mozgáshiányom volt..most lassan már 4-ik éve,mióta ideköltöztünk,folyamatosan gyalog járok munkába,haza,ott is egész nap talpon és mozgásban,mikor hazaérek alig várom,hogy leüljek végre...teljesen megfordult az életem.Mondjuk én cseppet sem bánom,hogy ennyit mozgok,az én koromban már kell valami rendszeres mozgás,és a gyaloglás nagyon egészséges.Hajnalban két fittnesz klub előtt is elmegyek,van mikor egyikben látok két embert a futópadon...a másik előtt fiatal lányok várják a nyitást,vagy ketten,hárman...egyiket autóval hozták addig...közben a nyáron minden reggel találkoztam egy idősebb nővel,aki erőltetett menetben gyalogolt,de olyan lendülettel,hogy nem tudtam lépést tartani vele...a télen nem láttam,de ha tavasszal előkerül,megint megpróbálom a lépést vele,szerintem most már menni fog,edzésben vagyok.Mondtam is Lacinak,elmehetnék légiósnak ,mert ráadásul jó nehéz hátizsákkal szoktam gyalogolni.