Válasz: Mi újság Ancsánál?
Sütöttem egy kakaós,cukros kalácsot,mielőtt rászórtam a cukros kakaót,lekentem cseresznyelekvárral.

Már több szeletet is megettünk belőle,én tejjel ,annyira finom!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?
Sütöttem egy kakaós,cukros kalácsot,mielőtt rászórtam a cukros kakaót,lekentem cseresznyelekvárral.

Már több szeletet is megettünk belőle,én tejjel ,annyira finom!

A Semmi kifli receptje fenn van a Süteményes 3 -ban,most cseresznyelekvárral töltöttem.32 darab lesz az adagból.
Ancsa!
Nem vagy semmi! Ezt már többször megállapítottam. Hú de guszta a kalácsod belseje! ![]()
Na és kiflikéid is nagyon finomak lehetnek! 

Idei Valentin -napi tortám,amit egy évben sem hagyok ki.Most csokoládékrémes belül,kívül pedig erdei gyümölcs kémes dekorációval készült.
Ancsa!
Igazán szép lett a tortád! Ez csak finom lehet! Váljék majd egészségetekre!, ha felvágjátok! 

Kicsit ünnepeltünk!
Ancsa!
Finom torta, és pezsgő!

Érezzétek jól magatokat ma a továbbiakban is! 

Kakaós palacsintarolád
30 deka lisztből és 2 tojásból,tejjel és két kanál kakaóval, sűrű masszát készítünk,majd ásványvizzel hígítjuk.Nem kell annyira hígnak ,mint a vékonypalacsintát,mert kicsit vastagabbakat sütünk.Kb,8 palacsinta lesz,persze a serpenyőtől is függmekkora,lehet pár palacsintával több is lesz,de nekünk 8 ra van szükségünk.A krémhez,két pudingot ,fél liter tejben,4-6 kanál cukorral megfőzünk,sűrűre,majd még forrón 10 deka vajat elkavarunk benne,hagyjuk kihűlni,majd kézimixerrrel elkezdjük habosítani,úgy, hogy apránként hozzátöltünk 2 deci tejszínt.Bármilyen pudinggal készthető,nekem most epres volt.Lerakunk 4 palacsintát,úgy hogy félig fejék egymást,egy sorba,megkenjük a krémmel,majd a két hosszabb oldalát picit felhajtjuk,mint a bejglinek és feltekerjük.Hagyjuk hűtőben dermedni ,majd olvasztott csokival leöntjük.
Ancsa!
Most olvasom hogyan készítetted ezt a guszta roládot! Nagyon ízléses a díszítése! Képzelem, hogy örül neki, aki kapja! 

Mai fotók Pincúrról.Egészen kikupálódott a kis szőrcsomó!
Ancsa!
Milyen szép lett már Pincúr! Nagyon jó a fotózáshoz, ahogy ül! Tetszik! Miyen komolyan vette a fotózást! 

Kis tavaszi hírnök,krókusz vagy kökörcsin?

Kekszszalámi, torta szeletben.

Óriási ,sajtos kiflik,puhák,mint egy felhő!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Mi újság Ancsánál?