Válasz: Társalgás
Most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 2,321 2,322 2,323 2,324 2,325 … 2,586 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is!! 
Tegnap este eléggé fáradt voltam már 7 óra után, ezért elég hamar mentünk is fürödni, és irány az ágy volt a hálószobánkban... Éjjel többször felébredtem...de azért egy kis alvás sikerült fél 6-ig most is.....
Reggel aztán megnéztem a felírt teendőket... és kezdődhetett a nap. Ma is lesz elintézendőm a városban. Meg, ha igaz ma is jön a futár...
Jelenleg -2 fokot mutat a kinti hőmérőnk. Majd délutánra pedig 3-5 fokig emelkedhet a hőmérséklet. A szél most egy picit lengedez.. Csapadékra nem kell számítani ma sem még szerencsére.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
Ma csak levest kell főzni, lehet, hogy rántott leves lesz tojással. chilis bab maradt bőven...Ma sem fogok unatkozni, van teendő bőven.
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:

Szervusztok!
Júj én meg úgy jártam éjjel,hogy mikor megébredtem,mondom odakukkantok az órára,mennyi időm van még aludni...de ki is pattant a szemem, mert már 5 el is múlt! Alig hittem el,hogy már fel is kell kelnem...egyszer sem ébredtem meg éjjel...Elég nehezen ment a mai nap,álmos voltam egész nap,igaz telihold is volt éjjel , ma meg sütött a nap egész nap,de hideg volt...igyekeztem ,amennyire tudtam,de így is elég későn jöttem meg...épp csak ettem,és nem is csinálok semmi érdemlegeset..pedig úgy indultam ,hogy ma sütök is valamit,de sem kedvem,sem erőm már nincs hozzá.
Margitka!
Jó kis hétvégének néztek elébe,biztos nagyon készülsz,hogy amivel lehet előre készen legyél,hogy több időt tölthessél a babázással!
Lia!
Még mindig olyan sok a beteg?Itt nálunk is sokan benne vannak valami vírusban..Ez az vacak időjárás kedvez neki,nincs elég hideg.
Ilona!
Jó ,hogy ennyien meglátogatnak,nem unatkozol,és telik az idő is,meg el is terelődik a figyelmed,az is jó.
Készülök hétvégére valami Valentin napi tortára,fejben kezdem összeállítani,aztán csak már legyen időm meg is valósítani.
Mára nem kellett főzni,van még gulyás és tegnapi sülthús,meg krumpli is.Ma azt ebédeltem.
Igyekszem ágyba kerülni hamarabb ma,tegnap még el is tv-ztem az időt,későn is aludtam el,olyan rövíd volt az éjszaka így...
Szia Ancsa!
Ó micsoda finomságokat hoztál ma!
Na akkor Te jó sokáig aludtál éjszaka... de ha tévéztél is ... ajjor csodálkozom, hogy emiatt voltál álmos egész nap? 
Bezzeg nálunk ma borúsan indult a reggel, és nem is volt sok napsütés... De én korán megint berakodtam a mosógépbe, és takarókat, kispárna huzatokat is mostam ma... Viszont csak a teraszra mertem kiteregetni. De jó nagy szél is volt, így száradhattak ott is a ruhák...
Volt elintézni valóm a városban, azon hamar túlestem.... Így még itthon is tudtam pár dolgot elrendezni. Megjött a futár is 12 előtt, ennek nagyon örültem.
Megebédeltünk, és ismét elmentünk az Auchanba, mert pár dolgot még akarunk venni... hát elég jól sikerült... 
Igen ez így van, most én nagyon pörgök... a férjem már csak nevet, hogy nem tudom abbahagyni a munkákat... De most már pihenés van. Majd reggel megint korán kelünk.
Nagyon fel vagyok dobódva, mert ma délután is tündéri fotókat küldött a fiam Hannáról, mielőtt indultak sétálni.

Délután ettünk mandarint... Most viszont a vacsora után visszatértem az almára. Nagyon finomat kaptunk. Jól is esett. ![]()
Én most már csak elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Sziasztok!! Mindenkinek nagyon szép napot kívánok mára is! 
Tegnap este nálunk szállingózott a hó apró pelyhekben... Mi 8 órakor mentünk fürödni, aztán a férjem nézte a meccset, én csak egy rövid ideig, aztán el is aludtan... Már hajnalban fél 4 körül ébredtem, utána csak forgolódtam, de aludni nem tudtam...
Reggel meg igyekeztünk korán felkelni, van teendő még mindig bőven.
Jelenleg 0 fokot mutat a kinti hőmérőnk. Majd délutánra pedig csak 2 fokig emelkedhet a hőmérséklet. A szél most nem fúj szerencsére... Viszont fehér lett a táj az éjjeli havazás miatt.
A folyadék fogyasztására figyeljetek oda ma is, ez nagyon fontos mindig!!! Ezt a figyelmeztetést nem hagyom ki ma sem!
Ma főzni ma kell. Borsóleves lesz és káposztás tészta. De hagyok üresen is kifőzött tésztát, lehet majd dióval, esetleg mákkal is enni... Aztán takarítás még lesz... porszívózni, majd mindenhol felmosni is kell... meg port törölgetni...
A mai reggeli frissítő kávénkat is megittuk már a férjemmel együtt.
Most is hozom ide későbbre természetesen, mint mindig:
Sziasztok.
Estére értem ide, kivételesen délelőtt dolgoztunk, helyettesítettünk. Most végeztem reggel óta a munkával, már nem is csinálok semmit. Holnap is dolgozunk, jó lenne ha már csökkenne a forgalom.
Margitka!
Látom nagyon fel vagy dobódva, el is hiszem nagyon várod a hétvégét, a munka is jobban megy. Tündéri szép baba Hanna, legyen szép hétvégek együtt.
Reggel itt is hideg lett, estett egy kis hó, délután meg valami szemerkélt is.
Ancsa!
Sajnos még nem érezzük hogy kevesebb lenne a beteg, na meg ha ezt a sok igazolást nem kellen írnunk, könnyebb lenne.
Szia Lia!
Én nem is tudom, hogy hogyan bírod ezt a nagy terhelést... Otthon akkor nem is tudsz csinálni semmit sem, hiszen kimerülten nem érdemes sebbibe sem belefogni... De holnap már péntek lesz, talán egy picit kevesebben lesznek...
Remélem, hogy majd otthon tudsz egy picit pihenni is a teendők mellett! 
Köszi!
... Bizony, most nagyon pörgős lettem... Az ebédünket gyorsan elkészítettük a férjemmel együtt... Még a Tescóba is átléptem... Aztán mindenhol takarítottam. Holnap csak főzni kell. Gulyásleves lesz és szilvás gombócok. Ezeket szeretik a gyerekek... Készítek is jó sokat majd. Az emelten már minden rendben van, holnap majd csak az ebéd utáni rendrakást követően felmosok, és pihenünk... várjuk a gyerekeket! ![]()

Szervusztok,csak este értem ide...
ma is hosszú napom volt,hazafele még a piacra is betértem,májashurkát vettem és kenyeret,meg egy darab karajt.Sütöttem tepsiben hurkát,kolbászt,krumplipürét főztem mellé és céklával ettük.Elkészült a Valentin napi tortám is,a topikomba tettem képeket.
Margitka!
Nagyon felpörögtél,mennyi mindent elvégeztél,na de a fotón cuki is a kis Hanna,nem csodálom,hogy ennyire várod.
Itt is egész nap,hulldogált valami hó,aztán esett eső is,de gyengénviszont hét vége jó hidegnek ígérkezik,-7 fokokat mondanak éjszakára.
Jó,hogy már péntek lesz holnap és rövíd nap , sietek is haza a melegbe.
Szép estét mindenkinek.
Szia Ancsa!
Csodás rózsacsokorral jöttél! 
Látom, hogy ma is jól bevásároltál!
él Én szintén vettem karajt, mert holnap a gulyáslevesbe és vasárnap a Brassóiba is azt rakunk. Szépet kaptam, jó másfél kilót...
Mindjárt nézem a tortádat! 
Igyekeztem előre dolgozni... ha itt lesznek Hannával, akkor szeretném sokat dajkálni! ![]()
Az kicsit bosszant, hogy elromlott az idő, de állítólag szombattól már nem lesz csapadék. Ha jól felöltözünk, akkor azért lehet kint sétálni a Picurral! 
Sziasztok!
Margitka!
Látom a gyönyörű unokádat, még a szeme is mosolyog olyan aranyos! Nem tudtam megállni, hogy még este ne írjak mikor megláttam a gyereket! Pedig fáradt vagyok ma.
Gyorsan bekukkantok,ma nagyon hosszú napunk volt. Már reggel hét óra után mentünk a férjemmel az orvoshoz a leletekkel Miskolcra. Nem akartam itthon maradni!
Jó hogy hamar elindultunk mert reggelre esett a hó és a forgalom is nagy volt. Nyolc után jött az orvos és másodiknak ment is be a férjem. Onnét elmentünk az Auchanba kellett egy pár dolog, onnét METRO, majd haza és itthon benéztünk a PENNYBE de már alig volt árú ki volt szó szerint fosztva. A férjem mondta át kell menni Barcikára ott mindent kaptunk végre. Közbe jött itt is a futár, de nem tudtuk átvenni bedobadtuk a gáznak a doboza alá. Ott nem látni nem viheti el senki sem. Fél háromra értünk haza reggeltől.
Hát én a kocsiba ültem de nagyon el voltam fáradva.
Ez elég volt mára. Legyen nagyon szép napotok a gyerekekkl holnap Margitka!
Lia! Ancsa!
Megpróbálok pihenni, de máűr jó volna egy kicsit nagyobb mozgás is. Csak a derekam úgy dél felé mindig fájdogál. Igaz már nem annyira mint eddig, remélem ez is megszűnik.
Majd holnap jövök, szép estét kívánok Mindenkinek!
Szia Ilona!
Köszi, épp az előbb is kaptam egy altatós képet... Imádom Hannát! 
Hú akkor elhiszem, hogy nagyon fárasztó napon vagy túl! 
A csomagot is ügyesen megkaptátok...
Holnap csak munka után indulnak a gyereke, de remélem, hogy szépen ideérnek, nem lesz az út nagyon rossz... Aztán szombaton már jobb lesz, pihenhetnek, amennyit akarnak... meg vasárnap is. ![]()
Pihenj most már Te is jó nagyot! Holnap akkor könnyebb napod lehet! 
Lapok Previous 1 … 2,321 2,322 2,323 2,324 2,325 … 2,586 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás