Szervusztok,megjöttem!
Jó hogy a hétnek lassan vége már...elég húzós volt ez is...tegnap már olyan fáradt voltam .hogy valamikor elaludtam a laptopommal az ölemben,az ágyon,majd arra ébredtem,hogy Laci költöget..már este 10 fele volt..már nagyon hideg van megint náluk,reggel mikor megyek az autók szélvédői be vannak fagyva,de délutánra mikor már kisüt a nap,melegszik valamennyire..bár itt ma hülye szél fújt és még hideg is volt,hasított! Laci ma szabad volt,itthon tevékenykedett,már megint fúrt ,faragott,számolt és fűrészelt és még gyártott pár polcot a mühelyébe,,annyi mütyűrje van már,nincs hol tárolni,mindenféle csavarok,alátétek ,fúrók,csavarhúzók,mit tudom én,szerintem a Praktikerbe nincs ennyi...már körben minden csupa polc,épp csak a plafonon nincs még...
De közben a házban is rendezi a dolgokat,kályhát takarít,tüzet rak,fát hoz,söpröget,mosogat...jövő héten már elfoglalt lesz megint,akkor rám vár majd a házimunka melett a tűz is..
Ilona!
De jó hogy jelentkeztél,csak pihengessél,és lábadozzál,adj időt Magadnak,hogy teljesen felgyógyulj,az ember úgy érzi már minden oké,közben pedig ki kell várni azt az időt,különben hosszabb lesz..
Lia!
Szörnyű ez ,hogy ilyen sok a beteg állandóan,én őszintén csodállak,hogy még bírod.
Margitka!
Igen,látok a szemüveggel,most bifokálisom van,már nagyon modern,de nem szeretem,jobb lett volna a dioptria korrekció,de nem javasolta a doktornő...akkor nem kéne a szemüveg..bár már annyira megszoktam,hogy néha a zuhany alá is bemegyek vele,elfelejtem,hogy rajtam van...kicsit nehéz volt megszokni,a két külön szemüveg után ezt a bifokálist,de a végén teljesen jó.elfárad viszont a szemem,ha sokat ülök a laptop előtt vele,az sem túl messze nincs sem túl közel,elég fura...olyankor elkezd könnyezni a szemem,akkor pihentetem a netet...sminkelni viszont nehéz,nagyítós tükröm van,különben nem látom a szemüveg nélkül,mit kenceficélek.
Gondoltam ma sütök valamit ha hazaérek,de már fáradt vagyok ilyenkor nekifogni...úgyis jön a hétvége,majd akkor...fagyink van és pomeló itthon,meg sós pereckék,krékerek,csoki is akad ha nagyon ráéheznénk...majd a hét végén fogok többféle aprósütit,kekszet esetleg ,hogy legyen majszolni való..legszívesebben megint süték egy zserbót,azt nagyon szeretem,vagy ishlert...
Valószínű változik az időjárás,mert ma megint fájt a könyököm,a karom,szerencsére csak a jobb..a bal már egészen jól helyrejött...de az is lehet a fahordás nem volt kedvére,bár az oroszlánrészt Laci végezte,egyáltalán nem akarta engedn,hogy segítsek a karom miatt,de persze nem hallgattam rá..neki is sok lett volna a fa egyedül.