Jó reggelt,szép napos időt a kinti programokhoz és meghitt ünneplést kívánok mindenkinek.Úgy alakult,hogy még én is itthon vagyok ezen az ünnepen! 
Éjjel fel kellett kelnem elrakni a párologtatót az éjjeli szekrényről,mer arra ébredtem,hogy lefetyelést hallok a fejemnél...Természetes,hogy Bitta volt az és itta a sós vizet..azt hittem elájulok,nem normális ez a macska,hogy birt beleinni?Gyorsan lezavartam és az edényt felraktam a konyhaszekrényre,ma a szobába fogom a szekrény tetejére helyezni,de ahhoz létra kell,legalább a szekrények tetejét is leporolom,meg a csillárt,ez van tervben mára.És sütnöm kell valamit,mert semmim nincs...majd dél fele betelefonálok,hogy kell-e már holnap menni dolgozni,vagy van olyan szerencsém,hogy még a héten maradhatok itthon?Húúú de jó lenne!
Sajnos nincs tejem itthon,és a boltból nem szoktam venni azt a vacak kilúgozott.agyon pasztörizált tejnek nevezett valamit amit árulnak,csak a házit veszem benn a munkában,de most elfogyott,hogy nem dolgoztam.
Főzni nem kell,tegnap még gyártottam két gerberát,igy meg van 5 egy csokorra való! 
Egyelőre hideg van,tegnap minusz fok is volt reggel,csak nem akar melegedni..
Na majd jövök bekukkantok,ha felébredtetek!