Válasz: Társalgás
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok én is.
Itt elég ködösen indult a reggel, de szerencsére ma nem kell dolgozni, majd délután megyek be a beírandó lapokért.
Este megint 11- után hagytam abba a munkát, reggel óta. A férjem szokta kérezni kész vagy, mondom ezzel soha nem lehet készen lenni csak abba hagyni. Az zavar a leg jobban hogy nincs becsülete az embernek, néha úgy beszélnek velünk a szülők, tisztelet a kivételnek, hogy sírhatnékom van. Segíteni akarok, még sem jó.
Azért van a hosszú várólista mert meg van szabva hogy államilag mennyi beteget láthatnak el. Magánúton persze nem számít csak tudd fizetni. Kértünk mi is a férjemnek MR vizsgáltra időpontot októberre kaptunk volna, kérdeztem ha magán úton megyünk: akkor 2 nap múlva mehettünk ugyan abba az intézménybe, 45 ezer forintért.
Margitka!
Drukkolok hogy minden rendben legyen a szemeddel, használjanak a vitaminok,a romlás lassuljon.
Mi is voltunk délelőtt vásárolni, most elég nehéz kitalálni mit főzzek hogy a férjem is tudjon enni, van amit leturmixolok úgy eszi. Dolgozik a mosógép reggel lecseréltem az ágyneműt, valahol majd megszárad, mert elég párás kint a levegő.
Ancsa!
Sajnos nincs aki dolgozna helyettem, nem is tudom ha valami gond lenne hogy oldaná meg az orvos. Szabadság majd februárban lesz, továbbképzésre megy a doki, mi lemegyünk Gyulára, de sajnos utána nem győzöm magam utolérni a munkával. Mivel itthonról is tudunk, dolgozni, receptet, igazolásokat küldeni, soha nincs vége.